offline gabon fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Ekspert_Bondex praktykant
|
Gabon dobrze, że nikt nie doradził Wam zrywania schodów i
wymiany na nowe. Drewno jest o tyle wdzięcznym materiałem,
że można go odnawiać. Nie obejdzie się raczej bez firmy,
która zrobi to fachowo. Niestety cyklinowanie
podłogu/schodów to bardzo trudna sprawa. Robiąc to samemu
można zniszczyć parkiet. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
|
| |
offline michaxx doświadczony
|
|
|
| |
offline maciejfygel doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: hulka24 praktykant |
na pewno warto skorzystac z pomocy fachowców, którzy na schodach i drewnie znajda się lepiej od nas. Ja skorzystałam z pomocy firmy http://www.wroblewskidesign.pl/ i mam piekne schody których zazdrości mi wiele osób. |
|
| |
offline Emils praktykant
|
|
|
|
Jak odnowić drewniane schody?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Wywóz odpadów Liczba postów: 79 Grupa: Firmy budow... Zawsze się zastanawiałam, jak to jest z wywozem odpadów po remoncie. Kiedy ostatnio ogarnialiśmy nasz dom, mieliśmy sporo gruzu i mebli do wyrzucenia. To napraw...
- Księgowa Liczba postów: 109 Grupa: Firmy budow... Obsługę księgową w Poznaniu mojej firmy budowlanej powierzyłem firmie mdoFinanse. Nigdy nie muszę długo czekać na odpowiedź ani samodzielnie sprawdzać statusu s...
- Remont mieszkania w Warszawie Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... Remontuję kilkudziesięcioletni dom i chciałbym zachować jego przytulny charakter, ale jednocześnie wprowadzić trochę prostszych i bardziej współczesnych element...
- Gdzie szukać ciekawych i popularnych konferencji O... Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Cześć, szukam ciekawych, a jednocześnie popularnych konferencji związanych z rynkiem OZE, żeby być może nawiązać bliższe kontakty biznesowe.
- Handling Short Connections with Transit Permission Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Travelers with brief layovers sometimes need a specific authorization rather than a full entry option. Exploring the Egypt Transit Visaa details can clarify typ...