offline gosiab kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline soledpl praktykant
|
Jeśli chodzi o oświetlenie łazienki to mogę
wypowiedzieć się na temat lustra i oświetlenia LED
dekoracyjnego:)Bardzo modne ostatnio jest umieszczenia
oświetlenia w fudze pomiędzy płytkami, które wykonywane
jest pod wymiar. W ofercie posiadamy także lustra, w które
wbudowane jest oświetlenie LED. Możliwe jest obecnie
zrobienie dowolnych wzorów świetlnych na lustrach. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: aniakonin praktykant |
|
|
| |
offline emilka majster
|
Nie wiem jak w Waszym przypadku, ale dla mnie dobranie oświetlenia do mojej łazienki było sporym wyzwaniem, nie tylko ze względów funkcjonalnych, ale i estetycznych. Według mnie łazienka to bardzo wymagające pomieszczenie pod tym względem, ponieważ musimy wszystko rozmieścić tak, by odpowiednio doświetlić każdy kąt. W mojej łazience doskonale sprawdzają się oprawy natynkowe, które z tego co pamiętam mąż kupił przez internet, w sklepie http://www.magiaswiatel.pl/ |
|
|
Jak prawidłowo oświetlić łazienkę?
«
Powrót do artykułu: Jak prawidłowo oświetlić łazienkę? | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 131 Grupa: Wnętrza Pomoc firm może się okazać nieoceniona w takiej sytuacji. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dob...
- Remont łazienki: Nowa łazienka w wiekowym domu Liczba postów: 41 Grupa: Wnętrza Podczas remontu bardzo istotne jest, aby instalacje wodno-kanalizacyjne i grzewcze były wykonane profesjonalnie. Praca hydraulika to kluczowy element, zwłaszcza...
- Betonowa łazienka industrialna – mikrocement Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Odnośnie poszukiwań przede wszystkim wysokiej jakości materiałów do wykończenia poszczególnych pomieszczeń to tutaj https://e-concreto.com/kategoria-produkt u/mi...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 188 Grupa: Wnętrza Swoją drogą, fajne jest, jak małe zmiany w sypialni mogą odmienić całe wnętrze. Myślałam o tym, żeby dodać kilka nowoczesnych elementów. Zastanawiam się na przy...
- Historia czerni we wnętrzach: od luksusu Dalekiego... Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza