Na szczęście ten problem mam już za sobą:) W poprzednim mieszkaniu mieliśmy spory problem z wilgocią (bardzo szczelne okna, brak wentylacji + stare budownictwo). Kiedy ruszyła budowa naszego własnego domu już widziałam, że stolarka ma ogromne znaczenie. Internorm i Oknar Wrocław to dobrze mi znane firmy:) Pozdrawiam!
Jak radzić sobie z wilgocią w mieszkaniu, wrogiem naszego zdrowia?
« 
				Powrót do artykułu: Jak radzić sobie z wilgocią... | « 
				Powrót do grupy: Budowa i remont

Ostatnio na forum
- Koszt budowy domu w 2025 roku: przemyślane wybory,... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Retro Bowl is a football simulation game that combines classic 8-bit graphics with modern gameplay.
 - Precyzyjna konserwacja w sprayu — aerozole technic... Liczba postów: 0 Grupa: Budowa i re...
 - Jak obniżyć koszty modernizacji domu? Programy wsp... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
 - Generalne porządki przed zimą Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Lepiej takie porządki na pewno rozłożyć w czasie. Znam osoby, które już na początku listopada zaczynają. Jak mamy duży dom to może to być rozsądne podejście. A....
 - Dach po pożarze: formalności, dokumentacja i odpor... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...