Technologia fajna i moim zdaniem jak najbardziej przydatna. Od siebie dodałbym również fakt, że koniecznie trzeba stosować jeden system ocieplenia przy wyborze materiałów na elewację. Tynk powinien być dedykowany do miejsca posadowienia budynku, bo nie wszędzie przecież się daje taki sam. Poza tym jeden system to mniej kłopotów, albo uniknięcie kłopotów
Jak się buduje fasady wentylowane bez mostków termicznych
«
Powrót do artykułu: Jak się buduje fasady wentylowane... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Zalety szkieletowych domów Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... Rzeczywiście, temat budowy domu to nie tylko kwestia estetyki, ale też sporego zaangażowania finansowego i formalnego. Z tego, co czytałem, w przyszłym roku mog...
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 412 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
- Co to są tworzywa sztuczne? Podział wyrobów budowl... Liczba postów: 120 Grupa: Budowa i re... Recykling tworzyw to coraz ważniejszy temat w branży. Jeżeli poszukujecie informacji o sprzęcie do przetwarzania odpadów produkcyjnych, warto sprawdzić różne ro...
- Co zrobić kiedy mróz wchodzi przez okno? Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re... W momencie gdy mróz "wchodzi" do domu, myślę że ważną kwestią może być rozważenie zmiany okien, na te z niższym współczynnikiem przenikania ciepła (Uw). Duzy wy...
- Innowacyjne opakowania Liczba postów: 162 Grupa: Budowa i re... Zerknijcie na kartoniarki bo oferta na sprzęt do pakowania, która jest całkiem rozbudowana. Firma proponuje kilka wariantów tych maszyn, co daje większe możliwo...