offline mar8tin2 praktykant 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline Krystian praktykant 
                 | 

Na studiach uczono mnie ze prawa dolna strona rysunku jest na gorze poskladanego rysunku.Czyli majac przed soba rysunek zaczynasz zaginac od prawej strony rysunku do jego lewej strony na szerokosc formatu A4 (21,..cm).Z calego rysunku powstanie harmonijka na cala wysokosc kartki A1 tak ze prawa strona rysunku formatu A1 bedzie na gorze harmonijki a lewa na ostatnim skrzydle harmonijki (na dole).Wtedy dopiero zwijasz harmonijke w drugim kierunku ("pionowym")tak ze dol formatu A1 znowu bedzie na gorze a gora zlozonej wczesniej "poziomo harmonijki bedzie zwinieta pod spod.  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline Krystian praktykant 
                 | 
												|
| 
						 | 
Jak składać rysunek techniczny formatu AI?
« 
				Powrót do grupy: Porady i opinie

Ostatnio na forum
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 201 Grupa: Porady i op... Myślę, że powinieneś pomyśleć o tzw. self storage - https://stokado.pl/. Self storage to nowoczesna forma przechowywania rzeczy – Ty wynajmujesz prywatną komórk...
 - Alkohol Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Silniejsze zaburzenia snu po alkoholu obserwuje się u osób z predyspozycją do chrapania i bezdechu, przy otyłości brzusznej, w przebiegu refluksu żołądkowo-prze...
 - Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ?? Liczba postów: 821 Grupa: Porady i op... Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego gabinetu fizjoterapii Klinika Rehabilitacji dr Tomas...
 - Co na ściany w kuchni? Liczba postów: 250 Grupa: Porady i op... ja osobiście jestem za płytkami. Nie ścierają się tak szybko i łatwiej je doczyścić ____________________________ ____________ sztuczny bukiet do wazonu na cment...
 - Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 423 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.