![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Radex moderator
![]() |
w Polsce prad jest najdrozszy w calej Europie !!! |
| |
offline ![]() Pattryk praktykant
![]() |
Przy starym budownictwie jajlelpiej będzie sprawdzało się ogrzewanie które dostarcza ciągle stałą ilość ciepła. Jeśli przykładowo mieszkanie nie jest dobrze ocieplone, plus do tego nieszczelne okna, bardzo dużo ciepła będzie po prostu "uciekało". Najlepszym i najprostszym wyborem będzie ogrzewanie domu gazem. Ustawiasz sobie wybraną przez siebie temperaturę i tyle. Nie musisz wykonywać żadnych dodatkowych czynności czy piecu. Jeśli jesteś zainteresowany takim ogrzewaniem to bardzo dobrą ofertę ma firmahttp://www.baltykgaz.plktóra wykonywała u mnie montaż instalacji i jest również moim dostawcą gazu. |
Ten post był edytowany przez Pattryk dnia: 26 stycznia 2016, 00:57 | |
| |
offline ![]() MartynaCon inżynier
![]() |
Jeśli szukacie czegoś w nowym budownictwie to warto sobie
przejrzeć te namiary na Centrum Zana |
Ten post był edytowany przez MartynaCon dnia: 26 stycznia 2016, 12:40 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kardy94 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: michaloiii praktykant |
Ja zdecydowałem się na ogrzewanie kotłem gazowych kondensacyjnym. Nie wychodzi to wszystko, a w czasie ostrych mrozów sprawdza się nie zawodnie. Firma www.komarpol.pl zajęła się montażem i wszystkim co z tym związane. |
| |
offline ![]() mazgaj kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: klimator praktykant |
Ja mieszkam w małym mieszkaniu, ale wynajmowanym w domu jednorodzinnym. Właściciele mają założone ogrzewanie gazowe na zbiornik LPG i ogrzewanie całkiem niedrogo wychodzi. |
| |
offline ![]() mołoszxx inżynier
![]() |
|
|
Jak skutecznie ogrzać małe mieszkanie?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 163 Grupa: Porady i op... Ja zrobiłam szafę w zabudowie przy sypialni i jestem zadowolona. Nie kosztowała sporo bo robił znajomy i teraz mam fajne miejsce na [url]https://perypetiekobiet...
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 30 Grupa: Porady i op... Jeśli zastanawiacie się nad praktycznym prezentem dla miłośnika ogrodu lub tarasu, warto rozważyć zadaszenia tarasowe. Mogą one dodać elegancji i funkcjonalnośc...
- Ubezpieczenie Liczba postów: 225 Grupa: Porady i op... Jeżeli zastanawiacie się, jakie ubezpieczenie będzie najlepsze dla transportu międzynarodowego, zapraszam do przeczytania artykułu na stronie https://transport-...
- Klimatyzacja - jakiej firmy najlepsza? Liczba postów: 319 Grupa: Porady i op... Jeśli szukacie sprawdzonej firmy do montażu klimatyzacji, mogę z czystym sumieniem polecić Cadela Project. Zdecydowałem się na ich usługi i jestem bardzo zadow...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 409 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...