| offline  gabon fachowiec  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  zbuntowany_anioł fachowiec  | moim zdaniem dobrym pomysłem będzie nawiązanie współpracy z takim biurem nieruchomości bo tego typu firmy maja w swojej ofercie wiele mieszkań, a dodatkowo mogą także poszukiwać lokum na specjalne zamówienie, sami nie mamy takiego doświadczenia jak oni, a wiadomo, że znajomość branży pozwala na więcej manewrów | 
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: mięta praktykant | |
|  | |
| offline  gabon fachowiec  | Proste, zobaczcie - http://hale.jartom.com/nieruchomosci/Zespol-p rodukcyjno-magazynowo-biurowy-Skawina-2826adzs Skąd taka cena? Brak popytu na rynku, a firma chce się pozbyć magazynu. I tutaj dylemat - czy znajdzie się inwestor z takim kapitałem? Bo generalnie to w ten sposób można zarobić porządne pieniądze... | 
|  | |
| offline  gabon fachowiec  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: Rdee praktykant | |
|  | |
| offline  gabon fachowiec  | Proszę raz jeszcze - http://www.jartom.com/nieruchomosci/Zespol-bu
dynkow-produkcyjnomagazynowych-Lomianki-1391adzs | 
|  | |
| offline  ewe_kasprzyk doświadczony  | Polecam zakładkę promocje na dopoznania.pl. :) Są tam wszystkie aktualne okazje deweloperskie. | 
|  | |
|  Gość: coco1986 praktykant | |
|  | |
|  Gość: pidesa praktykant | |
|  | 
Jak szukać okazji mieszkaniowych
« 
				Powrót do artykułu: Jak szukać okazji mieszkaniowych | « 
				Powrót do grupy: Inwestycje

Ostatnio na forum
- Skup nieruchomości – szybka sprzedaż mieszkań i do... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 289 Grupa: Inwestycje Tak z ciekawości – Oszmiańska II od Home Invest to inwestycja, która może spodobać się tym, co lubią mieć wszystko w zasięgu ręki. Blisko metro, sklepy, szkoły....
- Czy warto inwestować w mieszkania pod kontem zakup... Liczba postów: 3 Grupa: Inwestycje Dzięki za opinię! Ja akurat nie zarabiam na inwestycjach — zupełnie inna bajka. U mnie działa coś zupełnie innego: gram regularnie w online-kasynie, konkretnie....
- Bardzo oryginalne hotele Liczba postów: 51 Grupa: Inwestycje Jeżeli szukacie pomysłu na wakacje w tym roku, to polecam Wam sprawdzić strone, na której znajdziecie oferte firmy Yachtoria - czarter łodzi wrocław , która ofe...
- Mieszkania w Sulejówku – 4 korzyści, jakie daje za... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje