Jak to jest z ogrodzeniem?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

1 września 2018, 16:10

Zgadzam sie: good 0 bad

A co powiesz na piękne elementy Gardeo Pozbruk? My zdecydowaliśmy się na wykonanie ogrodzenia z tych materiałów (dokładnie Rotterdam) i muszę przyznać, że efekt wyszedł naprawdę genialny :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 września 2018, 17:41

Jeżeli możesz to wstaw link lub zdjęcie jak wyglądają i wtedy będzie można powiedzieć coś więcej. Poza tym polecam zainteresować się także ogrodzeniem panelowym o którym pisałem już powyżej. Zaglądaliście może na naszą stronę?

Grodzimy.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2018, 21:25

Ogrodzenie wymaga również precyzji, także warto postawić na dobrego fachowca oraz porządny materiał aby zrobić je raz na długie lata i tak też było u nas. Ogrodzenie jakie wybraliśmy to Słupek L Pozbruk w m. zimowym oraz metalowe przęsła w dość klasycznej formie, efekt wyszedł naprawdę doskonale :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2018, 23:17

Zgłaszałem w urzędzie miasta, że stawiam ogrodzenie, bo podobno trzeba, a dobretarasy.pl mi je wykonali z desek kompozytowych. Nikt się nie domyśla że to nie prawdziwe drewno a mi odchodzi konieczność impregnowania

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2025, 02:59

Planujemy latem postawić ogrodzenie, modeli jest naprawdę wiele i zastanawiamy się, czy nie zlecić projektu ogrodzenia zewnętrznej firmie. Producent wyrobów betonowych u nas w mieście https://kostbet.pl/projekty/ poza kostką, ma w ofercie też projekt ogrodzenia, co bardzo nas zainteresowało. Taki projekt obejmuje dobór odpowiednich materiałów, stylu ogrodzenia oraz jego funkcjonalności, a także zapewnia estetyczne dopasowanie do reszty przestrzeni. Zdecydowanie przekonuje nas, że taka inwestycja będzie trwała przez lata i pozwoli uniknąć późniejszych kosztów związanych z poprawkami czy nieprzemyślanym wyborem materiałów. Czasu do namysłu mamy jeszcze sporo i ciekawi nas co o tym sądzicie? Projekt czy jednak sami powinniśmy wybrać model ogrodzenia?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2025, 21:32

Natrafiłam na ofertę firmy Janowski https://www.siatki.com.pl/, gdzie dostępne są panele ogrodzeniowe w różnych wariantach. Chciałabym dowiedzieć się, czy panele ogrodzeniowe rzeczywiście stanowią lepszą alternatywę dla tradycyjnych siatek? Interesuje mnie przede wszystkim kwestia trwałości, montażu oraz możliwości późniejszych modyfikacji. Czy ktoś może podzielić się opinią o panelach ogrodzeniowych?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• blacha perforowana Liczba postów: 154 Grupa: Ogrodzenia... Blachy perforowane jako elewacje to nowoczesne i estetyczne rozwiązanie dla każdego, kto ceni oryginalny design i trwałość. Perfopol oferuje szeroką gamę wzorów...
  • Płoty ogrodowe Liczba postów: 1054 Grupa: Ogrodzenia... Jeśli szukasz wysokiej jakości drewnianych listew do swojego projektu, warto zajrzeć na https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Oferują bogaty wybór...
  • JB Partner- napęd do bram Liczba postów: 72 Grupa: Ogrodzenia... Co jak co, ale centrale sterujące JB Partner ma na prawdę najwyższej klasy. Ja musiałem się sporo naszukać, aby znaleźć tak porządną robote. W szczególności cho...
  • Kostka brukowa Liczba postów: 516 Grupa: Ogrodzenia... On the Internet there are a large number of services that provide services for writing term papers, and to choose the best option you just need to read reviews....
  • Czym czyścić kostkę brukową? Liczba postów: 298 Grupa: Ogrodzenia... W kwestii wyboru kostki brukowej polecam natomiast zajrzeć na stronę https://hgs.com.pl/. Mają najlepsze ceny i szeroki wybór, dzięki czemu łatwo wybrać coś do....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19686 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 126

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >