Jak wybrać wykonawcę termomodernizacji, żeby nie trafić na przypadkową ekipę?

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

dziś, 19:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Po historiach znajomych podchodzę do tego ostrożnie. Jedni mieli ekipę, która zniknęła po zaliczce, drudzy dostali ocieplenie położone tak, że po dwóch latach było widać zacieki. Na co realnie patrzeć poza ceną? Referencje można sobie wypisać samemu, więc szukam czegoś twardszego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Montaż kotła - autoryzowany instalator czy dowolny... Liczba postów: 1 Grupa: Innowacje w... Mam zaprzyjaźnionego hydraulika, który robi u mnie wszystko od lat i chętnie zamontuje kocioł taniej. Sprzedawca straszy, że wtedy stracę gwarancję. Nie wiem, c...
  • Piecyk wolnostojący czy wkład do zabudowy? Liczba postów: 1 Grupa: Innowacje w... Mały dom, około 90 metrów, chcemy dołożyć ogrzewanie na drewno. Zabudowa kominka to koszt sam w sobie plus miejsce, którego nie mamy za wiele. Piecyk wolnostoją...
  • Czy warto założyć system "inteligentnego domu"? Liczba postów: 10 Grupa: Innowacje w... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://web360.opteam.pl/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnej platformy multiportalowej web3...
  • Budowa hali Liczba postów: 272 Grupa: Innowacje w... W moim przypadku potrzebowałem odświeżyć kilka metalowych elementów i zdecydowałem się na skorzystanie z oferty polecanej mi firmy Stal-Mal - https://stal-mal.p...
  • Co na taras? Liczba postów: 53 Grupa: Innowacje w... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Dlatego polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajd...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21424 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 332

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */