offline ![]() domatorka20 kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() nezi5 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() komandor inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() janek_magierski praktykant
![]() |
Z tego, co widzę to firma Morad (zajmują się systemami aluminiowymi) ma w swojej ofercie profile do okien obrotowych. Wklejam link jakbyś była zainteresowana http://morad.pl/systemy-aluminiowe-okienno-dr zwiowe.html |
| |
offline ![]() owner majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google |
Jak zamontować okno otwierane obrotowo?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- okna pcv Liczba postów: 198 Grupa: Montujemy o... Ja mieszkam w Łodzi i korzystam tylko z MB Okno jeśli chodzi o okna Łódź. Chłopaki znają się na rzeczy :)
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 904 Grupa: Montujemy o... Wszystko zależy od budżetu siostry, ale jak to nowy budynek to może jeszcze lepiej pójść w okna aluminiowe? Jest taka firma MB Okno która ogarnia okna Łódź i of...
- Jakie wybrać okna PCV? Liczba postów: 89 Grupa: Montujemy o... W woj. łódzkim jest taka firma MB Okno. Dobrze ogarniają temat jeśli chodzi o okna Łódź
- Jakie okno zamontować w łazience? Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... A może okna PCV Łódź z dodatkową wentylacją by pomogły?
- jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 11 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...