Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
Powód pojawiania sie pleśni jest bardzo prosty, mianowicie wykrapla się para wodna z powietrza na zimnej powierzchni sufitu. Jeśli chcesz się jej pozbyć musisz bardziej zadbać o wentylację powietrza i ogrzewanie, albo po prostu dociepl strop, droższe rozwiązanie ale problem z głowy |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
Tutaj rozwiązanie - http://www.conrad.pl/Termometr%2fHigrometr-cy frowy-TFA-30%2e5027%2e01,-wew%2e-0-do-%2b50%b0C,-wilg%2e-20- do-95%25.htm?websale8=conrad&pi=672759&ci=SHOP_AREA_17192_05 10041 Tzn. wszystko zaczyna się od odpowiedniego pomiaru. Dalej należy dbać o wietrzenie, zapewnianie odpowiedniej ilości ciepła, bo głównie od tego zależy poziom wilgoci. |
|
|
Jak zapobiegać powstawaniu pleśni?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Jaki pomysł na sypialnie Liczba postów: 226 Grupa: Porady i op... Szanowny Panie, Przed aplikacją farby gruntowanie jest konieczne. Może Pan do tego wykorzystać grunt szybkoschnący Śnieżka Acryl-Putz GR43 Pro. Grunt zwiąże kur...
- Zakupy przez internet Liczba postów: 545 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
- Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 139 Grupa: Porady i op... Wiele książek mam za sobą, ale „Kwiaty mojego życia” https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacj e/kwiaty-mojego-zycia/ Marcina Perygi to jedna z tych pozycji, któr...
- Jakie środki czyszczące najlepsze do dużych powier... Liczba postów: 31 Grupa: Porady i op... Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę producenta i hurtowni środków czystości dla przemysłu, domu, rolnictwa i motoryzacji PRO-CHEM - producent....
- Best website for paying someone to do my assignmen... Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Finding a reliable service to handle assignments online can be tricky, especially when you need to manage your time effectively. One approach that helps is keep...