| offline  andrewgolgota praktykant  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Konto usunięte praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  CezarFx kierownik    | |
|  | |
| offline  marekwol praktykant  | W poście na tym forum http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2584292 .html temat został dobrze wyczerpany. Sposoby od tych najtańszych po te najbardziej skuteczne aczkolwiek najdroższe. Wybierając to drugie rozwiązanie polecam i tak jeden z tańszych sklepów - www.aero7.pl | 
|  | |
| offline  Victori_pl fachowiec  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  marekwol praktykant  | |
|  | |
| offline  Porek456 fachowiec  | Moim zdaniem trzeba po prostu zadbać o odpowiednią hydroizolację przy fundamentach, jeżeli ktoś z Wa się zastanawia to polecam sprawdzić producenta WaterBlock u nich masz WB Duo Flex gdzie na prawdę przygotowana jest perfekcyjnie do naszych warunków, a w razie jakichkolwiek pytań zawsze są pomocni i doradzają jak się zadzwoni. | 
|  | |
|  Gość: Makila0 praktykant | |
|  | |
| offline  KrzysiekS fachowiec  | Myślę, że warto abyście także szukając wysokiej klasy materiałów hydroizolacyjnych zwrócili na Papy w Technologii Szybki Syntan SBS Jednocześnie warto też na pewno wspomnieć o tym, ze najwyższa jakość tych pap poparta jest Imienną Gwarancją Jakości Icopal sięgającą 45-ciu lat. Myślę, że akurat na tym wyborze się nie zawiedziecie ponieważ cechują się zdecydowanie najlepszą skutecznością na rynku i nie bez przyczyny mają Rekomendację Techniczną Instytutu Techniki Budowlanej w Warszawie. | 
|  | |
| offline  Ola87 praktykant  | Hmmm no a ja myślę że w dzisiejszych czasach klimatyzacja
jest niezbędna. | 
|  | 
Jak zwalczyć i kontrolować wilgoć w piwnicy??
« 
				Powrót do grupy: Porady i opinie

Ostatnio na forum
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 422 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 25 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 45 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 82 Grupa: Porady i op... Fajne w takiej pracy jest to, że dostaje się samochód służbowy.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 457 Grupa: Porady i op... Warto, ale trzeba dobrze poszukać najlepiej kogoś sprawdzonego, wszystko obgadać jak wygląda współpraca i dopiero się decydować żeby nie wywalić kasy w błoto i....