Jaka aranżacja łazienki ?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

21 listopada 2015, 17:14

Zgadzam sie: good 0 bad

ja mam biała z kolorowymi dodatkami!meble kupiłam na lazienkaplus - armaturę także...wszystko gra doskonale ze sobą! a sklep ma szybką przesyłke i cenowo tez ok, także myślę ze to całkiem dobra jest opcja!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2015, 15:59

Moja łazienka jest dość duża, dlatego też odważyłam się zastosować w niej ciemne kolory. Połączenie czarnych akcentów z białymi i chromowanymi dodatkami dało w efekcie bardzo eleganckie wnętrze :) Do tego dobrałam takie oświetlenie: http://britoplighting.pl/Produkty,3341/Oswietlenie_br_/_lazi enkowe/Azur

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2015, 09:28

Akurat chromowane,jasne dodatki do ciemnej aranżacji łazienki,to bardzo dobry zabieg,bo stworzy wówczas naturalna harmonie i równowagę. Zaglądaliście także na www.Victori.pl ? Teraz mamy kilka ciekawych promocji oraz rabatów.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2015, 10:44

Ja mam łazienkę czarno białą, podłoga wygląda jak szachownica, natomiast na ścianach są białe kafle z czarnym, pięknym dekorem. Wannę mam zabudowaną w czarne kafle. No moim skromnym zdaniem jest świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2015, 10:38

Moim zdaniem granit jest świetnym materiałem, który można wykorzystać przy aranżacji łazienki. Zobaczcie sobie, jak ładnie to może wyglądać: http://dario-stone.pl/lazienki-4/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2015, 22:09

fajne pomysły i takie widać ze na czasie widzialem na lazienkaplus.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 13:42

w naszej małej łazience ciężko nam było samemu coś wymyślić, a firma www.punktystyq.com.pl poradziła sobie z tym zadaniem znakomicie. Dlatego czasem warto aranżacje wnętrz zostawić profesjonalistom, zwłaszcza że koszt takiej usługi nie jest duży.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2015, 10:20

Mi w łazienkach podoba się minimalizm i bardzo podobają mi się łazienki w połączeniu bieli z szarością, ale w rzeczywistości mam wrażenie, że takie wnętrze będzie zimne i mało przytulne, a chyba nie o to w łazience chodzi. Bardziej przytulne w łazience będą kolory beżu, brązu i złota. W łazience szedłby na funkcjonalność, a więc zabudowane szafki i pralko-suszarka, bo zawsze jest problem z miejscem na suszarkę z praniem. Do tego wanna, w której zawsze możemy wziąć prysznic:) Można pokusić się o jakieś płytki dekoracyjne, a całość wnętrza dopełnić dodatkami:)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2015, 13:31

Nowoczesne wykończenie tak. Minimalizm tak. Kamień naturalny tak. Wszystko możecie tu znaleźć: http://dario-stone.pl/lazienki-4/

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2015, 14:46

Mam właśnie taką umywlake jak Państwo zamiescili na zdjeciu - nie polecam - jest mega niepraktyczna jesli chodzi o czyszczenie.

2 pomysł na aranżacje - mega :) bardzo mi sie podoba.

Użytkownik Ekspert Schodów KAMEX napisał: Kamień naturalny też świetnie się
będzie prezentował w łazience - nie tylko eleganckiej :)
można obłożyć nim wannę, czy zrobić blat. Na pewno
jego kolorystyka doda nutki oryginalności :) więc też
ciekawe rozwiązanie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 175

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >