Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Kamillos1 praktykant |
A jaka jest cena tej bramy automatycznej ??
Jestem ciekaw bo chciałbym sobie zakupić taką bramę :) |
|
| |
offline majkale fachowiec
|
Ja swoją bramę (automatyczna na pilota) zakupiłam w tej firmie - całkowity koszt z montażem to 2200 zł - jest do tego gwarancja ale narazie nie było potrzeby z niej korzystać bo działa dobrze. |
|
| |
offline robir-robert majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Alarmserwis_pl doświadczony
|
|
|
| |
offline lumbago praktykant
|
2200 – to faktycznie brzmi troche mało. Ja niedawno kupiłem Hormanna brame automatyczną RenoMatic z napędem EcoLift, w kolorze Tytan i dalem promocyjna cenę 2390 (odliczam VAT). Uważam, ze jak na takiego producenta jak Hormann to calkiem przyzwoita cena. Nie wiem, czy można dostac taniej. Ale brama super. Polecam każdemuJ Naped chodzi tez bez zarzutu |
|
| |
offline Bolekk praktykant
|
|
| Ten post był edytowany przez Bolekk dnia: 8 lipca 2013, 11:08 | |
|
| |
Gość: HansKlos praktykant |
Wiśniowski produkuje segmentówki odpowiednie do nadproża 10 cm i więcej, jeśli o to chodzi. Gdyby ktoś z Waw poszukiwał, to proponuję zapytać w Famixie. |
|
| |
Gość: Maciej.ka praktykant |
A z Wrocławia mógłby ktoś coś? Np. IDEAL widziałem, że sie pojawia. Też mają bramy segmentowe i całkiem sensownie to wygląda. |
|
|
Jaka brama garażowa?
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Dom kopula Liczba postów: 8 Grupa: Innowacje w... Dom kopułowy na pewno wyróżnia się wyglądem i może być ciekawy pod kątem konstrukcji, ale przed decyzją dobrze sprawdzić izolację, układ wnętrz i dostępność wyk...
- Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 74 Grupa: Innowacje w... Nowoczesne budownictwo to dla mnie przede wszystkim krótszy czas realizacji, lepsza kontrola kosztów i mniej chaosu z ekipami. W tym kierunku ciekawie rozwijają...
- Handel fotowoltaiką Liczba postów: 11 Grupa: Innowacje w... W poniedziałek się spotykamy. Jesteśmy po rozmowach. Raczej wszystko jest jasne i spotkanie będzie głównie formalnością. Niespodzianek nie oczekuję, natomiast s...
- Rusztowania Liczba postów: 14 Grupa: Innowacje w... Z własnego doświadczenia wiem, że wybór rusztowania potrafi sporo zmienić na budowie, dlatego zainteresował mnie SLV-73 od SLV Group https://slv-group.eu/nasze-...
- Stalowe hale Liczba postów: 538 Grupa: Innowacje w... Najszybsza opcja budowli, do tego pewna i bezpieczna dla wszystkich osób. Myśle, ze warto pójść w tym kierunku i spróbować :)