Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

13 czerwca 2010, 17:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik ABC - PVC napisał: Użytkownik Emil napisał: Tak, tylko nikomu przy takiej iloĹ�Ä� firm nie chce siÄ� wchodziÄ� na kaĹźdÄ� ze stron i czytaÄ� wszystko od deski do deski. A nie ma Ĺ�atwiejszego sposobu.

Jest. Pewnie, że jest :-). Nie czytać o oknach. Później poczytasz na innym portalu o gwarancji lub niezgodności wyrobu konsumpcyjnego z umową i zapłacisz adwokatom, biegłym i sądowi.

Możesz też zlecić zakup "inwestorowi zastępczemu", ale Ty pewnie z tych co to chcą mieć wszystko za darmo. Wiedzę, okna i co tam jeszcze. Twoje okna, Twoja sprawa. Chcesz szybko, kup za rogiem i po sprawie.

Pozdrawiam

Dlatego najlepiej czytać zawczasu choć jakieś poradniki, dostęp do Internetu tyle ułatwia. Nie trzeba już dzwonić, dopytywać zajomych zajomych o fachowca, który podpowie. Ma pan, panie Emilu, do dyspozycji ludzi którzy są specjalistami na forach od konkretnych rzeczy. Ich można zapytać.

Bo potem rzeczywiście może być kłopot. Jak to mówią; nieznajomość prawa szkodzi! (w tym wypadku: niewiedza na temat okien szkodzi!)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2010, 11:21

Zgadzam się! Jeśli ktoś nie chce poszukać informacji, to niech potem nie ma pretensji, że czegoś nie wiedział!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2010, 12:50

Ja też powoli orientuje się w cenie okien do nowo budowanego domu. Mieszkam na Hucie, więc na razie odwiedziłem lokale w okolicy. Niskie ceny z montażem znalazłem w jakims nowym lokalu przy rondzie Kocmyrzowskim, os. Teatralne 4. Firmy nie znam - jakaś nowa Plas Bud. Brał ktoś od nich może okna. Wydają się naprawdę dobrej jakości... Będę wdzięczny za info.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2010, 16:52

Rozumiem, że chodzi Panu o Nową Hutę w Krakowie. I chciał Pan powiedzieć, że mieszka Pan W Nowej Hucie! Co do wyboru okien, to owszem polecam wybranie się do małych sklepów specjalizujących się tylko w oknach, czasem u nich można kupić bardzo dobre okna w przystępnej cenie. A najlepiej zapytać się fachowców, która firma oferuje dobrej jakości okna.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2010, 12:03

a czemu większe sklepy, spec. tylko w oknach są gorsze?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2010, 00:08

nie są gorsze. Wszystkie są ok, jeśli tylko wiesz, co chcesz kupić i że się na tym znasz. Więc warto czytać portale branżowe, pytać na forach jakie okna kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 maja 2011, 08:08

Spróbój może pod tym adresem: http://wymianaokien.eu u mnie się sprawdzili.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2011, 01:33

Polecam firmę OknoAmark. Jestem bardzo zadowolona z usługi tej firmy. Profesjonalnie, miło, ceny przystępne. Ich produkty można obejrzeć na stronie www.OknoAmark.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2011, 11:10

Polecam wszystkim okna drewniano-aluminiowe Nigdy więcej malowania

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2011, 14:51

Polecam gorąco kochani okna z firmy EWMAR pl. krakowski 5 ZABRZE jestem świeżo po wymianie, wybrałam piękny kolor dąb bagienny okna wygladają przecudnie fachowcy pierwsza klasa wszystko sprawnie i czyściutko POLECAM :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20777 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 200

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >