Jaka klimatyzacja?

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

26 lutego 2018, 14:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Montażem klimatyzacji oraz innych instalacji, np. grzewczych zajmuje się firma http://pionis.pl/ bardzo dobrze mi się z nimi współpracowało właśnie przy tego rodzaju zleceniach. Firma terminowa, zapewnia też doradztwo od A do Z oczywiście.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2018, 10:41

Jeżeli chcecie zamontować klimatyzację w swoim domu lub firmie to mogę wam polecić www.klimatyka.com.pl z Warszawy. Zajęli się montażem klimatyzacji w moim domu. Oni będą wam potrafili doradzić w wyborze odpowiedniej klimatyzacja dla waszego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2018, 08:55

Jeżeli w dalszym ciągu stoisz przed wyborem odpowiedniej klimatyzacji do swojego domu lub mieszkania, to polecam zerknąć także na
www.Klimatech.pl chętnie pomożemy.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2018, 06:23

Ja w ogóle nie mam klimatyzatora i jakoś żyję sobie do tego dnia spokojnie

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2018, 12:43

Najprostszym sposobem na utrzymanie temperatury komfortu w pomieszczeniach jest skuteczna termoizolacja budynku. Odpowiednio gruba warstwa termoizolacji pozwala zwiększyć akumulacyjność ścian i zwiększyć stabilność temperatury powietrza w budynku w całym sezonie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2018, 12:21

wydaje mi się że polimocznik będzie tutaj najlepszym produktem do izolacji http://izosolux.pl/pl/powloki-poliuretanowe-o pis-produktu.html

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2018, 14:32

Przydatne informacje! Dzięki wielkie! Myślę, że z całą pewnością mi się one przydadzą :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2018, 12:43

Ja zdecydowałem się na zakup klimatyzatora ściennego marki Fujitsu. Klimatyzator zakupiłem od firmy www.progressklima.com.pl Mają szeroki wybór klimatyzatorów, więc na pewno znajdziecie coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2018, 10:02

Przede wszystkim trzeba znaleźć dobrą firmę, która zajmuje się klimatyzacją. Kompleksową obsługę z tym związaną oferuje firma www.klimatyka.com.pl Jeżeli mieszkacie w Warszawie lub okolicach to powinniście się do nich zgłosić.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2018, 09:04

Warto wiedzieć, że sposobem na ograniczenie przegrzewania się budynku w miesiącach letnich jest zastosowanie solidnej termoizolacji ścian zewnętrznych ze styropianu EPS. Odpowiednio gruba warstwa styropianu o doskonałym współczynniku lambda na poziomie 0,031 W/mK sprawia, że wzrasta masa cieplna ścian i stateczność termiczna budynku. Dzięki temu we wnętrzach utrzymuje się stabilna temperatura zarówno latem, jak i zimą. W niektórych wypadkach można więc zrezygnować z klimatyzacji lub w przypadku jej montażu – skrócić czas pracy tego systemu i zaoszczędzić energię elektryczną.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dom energooszczędny Liczba postów: 181 Grupa: Innowacje w... Dobra izolacja i szczelna brama w garażu (jak wspomniany system ThermoFrame) to podstawa, ale warto też pomyśleć o rekuperacji, żeby nie tracić ciepła przy wiet...
  • Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 41 Grupa: Innowacje w... Świetną firmą która zajmuje się osuszaniem po zalaniu, osuszaniem posadzek, bezinwazyjnym osuszaniem ścian, osuszaniem wilgoci technologicznej, osuszaniem piwni...
  • Adaptacja kontenerów - co o tym sądzicie? Liczba postów: 880 Grupa: Innowacje w... Dynamiczny rozwój firm często wymaga elastycznego podejścia do przestrzeni. Właśnie dlatego coraz większym zainteresowaniem cieszą się kontenery modułowe, które...
  • Grafik komputerowy Liczba postów: 15 Grupa: Innowacje w... Wybór laptopa do pracy kreatywnej to coś więcej niż tylko mocny procesor. Czytając https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/19 38-jaki-laptop-do-obrobki-zdjec-i-fil...
  • PRAWO JAZDY Liczba postów: 39 Grupa: Innowacje w... Temat psychoterapii wydaje się już dużo bardziej dostępny niż kilka lat temu, ale nadal wiele osób zastanawia się, jak wyglądają spotkania. Patrząc na tupsychol...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20614 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 206

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >