Jaka antena telewizyjna?

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

15 października 2008, 17:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy jesli chcę zrobić antenę zbiorczą na moim domku i później rozdzielić ją na pokoje to czy mogę wybrać jakąś jedną antenę? Chcę odbierać poprostu tak zwany pakiet socjalny. Nic więcej mi nie potrzeba.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lutego 2009, 18:04

Witam,
Kup talerz, albo kablówkę i będziesz miał problem z głowy.A jak nie wiesz jak puścić przewody to wynajmij elektryka. Dobrych znajdziesz na fachowaekipa.pl
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 czerwca 2011, 11:27

Montowanie anteny to teraz śliska sprawa ponieważ powoli wchodzi nadawanie cyfrowe...

Ogólnie to najlepiej zrobić jedną antenę i po przez np. trójnik rozdzielić sygnał...
Wcześniej metodą prób i błędów ustawić przykładowo ten talerz sat.
To w sumie tyle...

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2011, 13:27

przemek ma rację cyfrówka wchodzi więc rozdzielenie syganału i koniec

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2011, 16:01

Teraz jest bardzo duży wybór na rynku, może po prostu zainwestujesz w talerz?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2011, 12:27

Zainwestujesz w talerz--- później będziesz potrzebować dekodera...!?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2015, 13:14

Ja u siebie instalowałem antenę sat polskiej firmy CORAB, dobrej jakości mają, jest to idealna antena jak szukasz rozwiązań zbiorczych dmtrade.pl/p4141,antena-satelitarna-corab-1200
Z całą pewnością warto kupić talerz o większej średnicy.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2015, 13:14

Ja u siebie instalowałem antenę sat polskiej firmy CORAB, dobrej jakości mają, jest to idealna antena jak szukasz rozwiązań zbiorczych dmtrade.pl/p4141,antena-satelitarna-corab-1200

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2015, 13:15

Ja u siebie instalowałem antenę sat polskiej firmy CORAB, dobrej jakości mają, jest to idealna antena jak szukasz rozwiązań zbiorczych dmtrade.pl/p4141,antena-satelitarna-corab-1200.html

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2016, 00:21

A co myślicie o antenach mikropaskowych dwupolaryzacyjnych sektorowych? Widziałam takie propozycje w http://www.elboxrf.com/PL/p79/TetraAnt_6_90_1 8_HV.html i mnie to zastanowiło. Parametry wyglądają bardzo dobrze. Czy ktoś z Was korzystał z takich anten?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 47 Grupa: Robimy inst... Dla tych, którzy planują zakup laptopa do 4000 zł w 2025 roku – polecam zajrzeć na https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/18 80-jaki-laptop-do-4000-zl. To konkret...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20777 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 170

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >