Jaka aranżacja jest nowoczesna?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

7 marca 2017, 20:37

Zgadzam sie: good 0 bad

jak dla mnie bardzo dobrze wyglądają elementy szklane. my zamówiliśmy właśnie stolik szklany w firmie Detal w Rzeszowie, moja żona taki sobie wymarzyła więc taki dostanie. będziemy jeszcze domawiać lustra do garderoby

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2017, 11:48

Powiem Wam szczerze, że sama bardzo często szukam inspiracji w sieci. Dlatego też według mnie jeżeli chodzi np. o skandynawskie wnętrza, świetne pomysły na nie, jak i meble znajdziemy w ofercie styl skandynawski sklep http://millihome.pl/ .
Dostępne tam produkty są przepięknie wykonane, a przy tym ładnie się prezentują i jestem przekonana, że będą wspaniałą ozdobą każdego domu czy mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2017, 21:53

Powiem może przewrotnie: biała. Ostatnio byłem u znajomych są po remoncie. Mają szare podłogi, do tego mieszkanie pomalowane śnieżką super matt. Krycie fajne, wszystko dopracowane, do tego eleganckie oświetlenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2017, 08:22

Nooo ciekawie to brzmi jakbyś kiedyś mógł wrzucić foty byłoby super :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2017, 17:31

Użytkownik Gość: nadertyija napisał: Witam,

Ostatnio trafiłem na fajną stronę, jeszcze nic nie
zamawiałem ale myślę że można spróbować. Styl który
na pewno jest bardzo nowoczesny [url]

Przepraszam coś się stało i nie dodał się link. Wklejam go tu: http://homlando.com/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2017, 08:00

Myślę ze lekkie kolory ścian białe-szare i do tego tak samo meble nie za duża ilość.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2017, 16:03

Osoby chcące urządzić jasny salon, powinny ściany pomalować na kremowo i zakupić wypoczynek, obity szarą tkaniną. Stolik z kamiennym blatem, w naturalnym kolorze, stać może na włochatym dywaniku. Na jedną ze ścian, wpasuje się nasz, biały grzejnik Calisia, który ma pionowy kształt.

[url]http://www.atlantic-polska.pl/grzejnik-elektr yczny/calisia-vertical/

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 06:50

To tylko i wyłącznie kwestia gustu oraz stylu, od kiedy to salon w kremowym kolorze jest zarazem tym modnym i nowoczesnym? Bardziej skłaniam się do betonu architektonicznego lub cegły dekoracyjnej na ścianie.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 08:10

A co to patrzec na modę, za rok modne mogą być inne meble i co kolejna wymiana, meble to nie ubrania trochę inny koszt. My staramy się kupować takie meble, które nam się podobają i odpowiadają. Moim zdaniem klasyka nigdy nieprzestanie być modna i warto w nią zawsze zainwestować. Teraz też kupiliśmy w domizdrowie.pl szafę do sypialni. Piękna klasyczna z odrobiną nowoczesności i z pewnością za te parę lat też będzie jak to mówią na topie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 08:19

Uważam, że skórzana sofa może być nowoczesna, ale wiele zależy od jej kształtu. Jednak nie do końca poszłabym w tę stronę, ale to dlatego, że nie przepadam za skórą. Także zgodzę się z @bangi - proste formy, ale niekoniecznie tylko czerń i biel. Najlepiej poszukaj sobie kilku ciekawych aranżacji w sieci - jest tego sporo. Nowoczesność to też funkcjonalne rozwiązania, ciekawe oświetlenie, także masz spore pole do popisu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy są eksperci? Liczba postów: 51 Grupa: Wykańczamy... „Powrót do grupy: Wykańczamy budynek” odnosi się do etapu prac budowlanych, w którym przechodzi się do finalnego wykończenia obiektu po zakończeniu głównych rob...
  • Płyty elewacyjne - produkcja Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Znalazłem tę stronę przez reklamę w aplikacji mobilnej i pomyślałem, że dam jej szansę. Okazało się, że całkiem sensownie opisuje dostępne bonusy. Najlepsze był...
  • discover desi cam girl online communities Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... desi cam girl creators attract audiences interested in culturally familiar personalities and interactive online experiences. many viewers appreciate live engage...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 30 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Jaki nawilżacz powietrza wybrać? Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz czegoś do sypialni albo domowego biura, to warto zwrócić uwagę nie tylko na parametry, ale też na kulturę pracy. Ostatnio widziałam ciekawy model....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21156 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 697

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */