offline ![]() wiking majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() m_kwiecien fachowiec
![]() |
zamiast farby olejnej użyj lakierobejcy Sickens w warunkach
domowych powinieneś sam pomalować najpierw z kolorem a
potem bezbarwny zabezpieczający. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() HubaBuba inżynier
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() olaf.jedrzejczyk praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() waclaw majster
![]() |
|
| |
offline ![]() sadd praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() sedas praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: MiriBe praktykant |
Śnieżka ma bardzo dobrą emalię do malowania Supermal, to jest właśnie nie farba olejna, ale emalia akrylowa, więc spokojnie można malować drzwi wewnątrz bez obaw, że właśnie będzie przez długi czas się utrzymywał niedobry, niemiły zapach. To tego jest dobra siła krycia i dobra wydajność |
| |
![]() Gość: Adan praktykant |
Rozumiem, że te drzwi są drewniane? Jeśli tak to wybierz jakąś lakierobejcę Vidaron. Maja taką specjalną do elementów we wnętrzu domu, która jest bardzo gęsta i nie kapie, przez co łatwiej się nią maluje. Oczywiście mają też spory wybór kolorów, więc dopasujesz cos do swojego gustu. |
|
Jaka farba do drzwi?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 992 Grupa: Technologie... Thanks for sharing a wonderful article, you need to check out live cricket tv and watch now
- wiertarka, wiercenie w żelbetonie Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Kto pracuje z metalami ten wie, że trwałość elementów to podstawa. Dlatego zainteresowało mnie śrutowanie – technika, która wzmacnia stal i wydłuża jej żywotnoś...
- Celma - opinie Liczba postów: 15 Grupa: Technologie... Ja mam Wiertarkę dwubiegową Celma PRCr 10/6AEO 500W ( C 33730 ) kupioną w http://narzednik.pl. Wyśmienite narzędzie nawet dla osoby używającej sprzętu więcej ni...
- Interentowy sklep budowlany Liczba postów: 133 Grupa: Technologie... Potrzebowałem nowych grzechotek i nasadek, więc wpadłem na stronę Chle-Mar: https://www.chle-mar.pl/ Fajny asortyment, porządne wykonanie i sensowne ceny. Dla m...
- Szukam dobrej ekipy budowlanej z Dolnego Śląska Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... Szukam firmy, która zrobi cały proces od A do Z, najlepiej z dolnego śląska. Przy okazji… Czy rzeczywiście da się zlecić wszystko jednej ekipie?