Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

2 października 2016, 16:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakby ktoś szukał kogoś z Krakowa, to my braliśmy okna od www.oknopremium.com.pl :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2016, 06:56

U mnie okna wymianiała firma http://www.okna-dsystem.com.pl/ i jestem bardzo zadowolony zarówno z samej usługi, jaki i z jakości okien.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2016, 14:07

Do typowej wykończeniówki, czyli gładzie, płytki, malowanie, tapetowanie, to ja bym doradzał właśnie Goślińskiego. Dokładny fachowiec, nie odwala fuszerki. Można się też dogadać co do ceny i materiałów, ma bardzo życiowe podejście, nie ma kłopotów z kontaktem. W sumie ma też bardzo fajnie prowadzoną stronę, gdzie można trochę porad typowo remontowanych sobie poczytać -abartremonty.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2016, 18:26

Hej. Miałbym pytanie dotyczącej kupna okien czy ktoś zna okna dobrej jakości? Szukam sprawdzonej firmy. Okna chciałbym wyposażone w regulowany nawiew a także stabilność konstrukcji. Chodzi mi wyłącznie o okna drewniane, z okuciami antywyważeniowymi. Słyszałem o Firmie drutex, że mają świetne okna. A wy co sądzicie na ten temat?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2016, 22:09

Drutex przede wszystkim to świetna tania siatka ogrodzeniowa z drutu stąd ta nazwa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 listopada 2016, 12:11

Znajomy jak wymieniał okna to wynajął firmę Atos z Lublina. Pytałem go jak sobie poradzili, bo sam chciałem niedługo wstawić nowe okna i nie usłyszałem złego słowa. Byłem pod wrażeniem, bo znajomek lubi narzekać na wszystko, a tu był ze wszystkiego zadowolony. Możesz zerknąć na ich ofertę tutaj: http://www.atoslublin.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2016, 18:57

Znajomi z Bydgoszczy zakładali sobie właśnie okna z oknoplastu. Model który wybrali to winergetic premium passive. Polecono ten model w salonie Sampre. Okna posiadają trójkomorowy pakiet szyb a same profile ramy są siedmiokomorowe. Ostatnie chłody raczej nie stanowiły wyzwania dla takich okien. Jestem ciekaw co pokażą jak przyjdą prawdziwe mrozy. Jak myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2016, 15:49

Na pewno po prostu z doświadczeniem w dobrym montażu okien. Czyli trzeba się po prostu pytać, co jak za ile i jakie mają doświadczenie właśnie. Referencje są też ważne.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2016, 10:28

Pamiętajmy, że zakup samych okien to jedna rzecz a drugą i równie istotna bezie ich prawidłowy montaż. Jeżeli tutaj coś pójdzie nie tak, to nawet najlepsze okna mogą się szybko wypaczyć i nie dać takiej jakości jaką powinny.

www.ODB.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2016, 18:45

Koniecznie zajrzyjcie sobie tutaj http://www.witraz.eu . Jest tam ciekawy wybór okien pasywnych, na które warto zwrócić uwagę. Nie są one wcale kosztowne. Warto przy wyborze kierować się jakością, a nie ceną.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20777 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 170

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >