Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20 21 22  ▸  ▸▸

30 maja 2017, 07:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Co do samego materiału i profilu okien, to faktycznie najlepszą opcją będą te drewniane, na których się nie zawiedziemy, a akurat tak się składa że na www.Zbydrew.pl służymy pomocą podczas ich wyboru.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2017, 23:14

Ja wybrałem http://okna-mroz.pl/ i zdecydowanie dobrze zrobiłem - nie na darmo mówią, że to lider w klasie s. Okna dobrze wykonane, montaż bez problemu, służą mi od kilku lat i nic złego się z nimi nie dzieje, zdecydowanie polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2017, 10:51

Trafiłem na niezłą promocję w firmie http://windowdesign.pl gdzie robiłem zamówienie na okna PCV i udało się dogadać z transportem i montażem. Firma godna polecenia!

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2017, 21:24

A jakie lepsze okna aluminiowe, drewniane czy z pvc?????

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2017, 12:11

Moim zdaniem tylko drewniane. Są mocniejsze i lepiej się prezentują. Zarówno stolarkę okienną, jak i drzwi zamawiałem w firmie www.patio-okna.com. Polecił mi ich kolega i ja także jestem teraz zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2017, 09:41

Wszystkim z Białegostoku I okolic polecam www.oknadrzwi-elmes.pl Firma ma duży wybór okien i drzwi. Korzystałem z ich usług i jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2017, 13:05

Zastanów się nad aluminiowymi oknami. Nie ukrywam, że ich zamontowanie w moim domu okazało się strzałem w dziesiątkę. http://www.waspal.pl wykonali fenomenalną robotę, prezentują się bardzo porządnie!

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2017, 14:38

Pewnie, że drewniane :) Trwałe, solidne, dobrze izolują ciepło. No i pięknie wyglądają. A jeśli chodzi o konkretną firmę, to ja korzystałam z usług MM Timber Widows. Mają atrakcyjną ofertę, a i z samej obsługi jestem zadowolona. Także warto sprawdzić, zwłaszcza jak ktoś lubi styl angielski ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2017, 13:23

Kilka lat temu generalny remont robił mi Wojtek Gośliński. Do tej pory wszystko się trzyma i ani razu nie skorzystałem z dojazdu na poprawki. Dwa lata jest ochrony technicznej dla klienta, dlatego się za pierwszym razem zdecydowałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2017, 12:20

Okna drewniane są niezastąpione. Kosztują odrobinę więcej, ale na tym nie warto oszczędzać. To zakup na długie lata. Drewno oprócz swoich naturalnych właściwości, prezentuję się pięknie. Ja kupowałam u www.muszynscy.pl i mogę śmiało polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20 21 22  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20777 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 155

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >