Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  22 23 24 25 26  ▸  ▸▸

20 sierpnia 2018, 12:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam przeskoczyć na okna wykonane z PCV. Wraz z drzwiami, również wykonanymi z tego materiału pochodzą one z szerokiej oferty http://www.waspal.pl/ . Oferują bardzo wysokiej jakości stolarkę aluminiową, a przede wszystkim bardzo nowoczesną. Warto było zdecydować się właśnie na ich ofertę. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 sierpnia 2018, 15:15

Po zimie jestem bardzo zadowolony z okien OknoPlus które mi p. Tomek w Oktom sprzedał. Izolacja zgodna z tym co mi sprzedawca mówił rzeczywiście te współczynniki przenikania ciepła jakie miały mieć plastiki się potwierdziły – zwłaszcza przy dużym wietrze okna super zatrzymywały chłód na podwórku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2018, 19:28

A co powiesz na okna w stylu skandynawskim? Design w tym stylu jest coraz bardziej popularny, okna zaś mogą okazać się idealnym dopełnieniem! Polecam Ci zainteresować się ofertą http://skandpol.eu/ , którzy zaopatrzyli mnie w okna w tym stylu. Nadały one niezwykłego uroku do naszych wnętrz!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2018, 02:17

W Drutexie mają bardzo dobre, nowoczesne okna do domu, warto ich wziąć pod uwagę. My zdecydowaliśmy się na okna pcv iglo light, mogę je polecić, bardzo energooszczędne.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2018, 18:02

Ostatnimi czasy coraz popularniejsze stają się okna drewniane. Designerskie, nowoczesne budynki korzystają z klasycznych, tradycyjnych rozwiązań okiennych. Nie chcieliśmy pozostać w tyle, dlatego zdecydowaliśmy się na wybór z oferty http://www.uni-plast.eu/ . To właśnie ich drewniane okna aktualnie zdobią nasz dom, to był doskonały wybór!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2018, 11:21

We Wrocławiu to firma www.oknoprim.com.pl zajęła się wymianą okien na całym piętrze. Tym razem zdecydowałem się na polskiego producenta Oknoplast, który słynie z solidnych okien.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2018, 08:58

Radzą sobie w trudnych warunkach przeszklenia od OknoPlus. Sam mam od nich standardowe okna w domu ale też większe okna balkonowe i nawet przy naprawdę złej pogodzie gdzie wieje jakby się koniec świata zbliżał to w środku mamy cicho i ciepło. Okna kupiłem w Bartal na Diamentowej, najlepiej pytać tutaj o pana Daniela, konkretny rzeczowy człowiek.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2018, 22:56

Moim zdaniem te okna są naprawdę dobre http://dar-plast.eu/ zarówno pod względem jakości, jak i ceny. Kolejna kwestia, to trwałość, mam już je kilka lat i naprawdę nic się z nimi nie dzieje. Polecam jak najbardziej, duży wybr

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2018, 15:42

polecam http://www.okna-pasywne.pl . Bardzo dobra firma, od lat produkująca okna. Zimą rzeczywiści okna pasywne robią robotę. W mieszkaniu jest o wiele cieplej i przytulniej

Ten post był edytowany przez Bernt554 dnia: 25 września 2018, 15:43
Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2018, 22:02

Zdecydowanie okna od drutexu warto mieć na uwadze, bardzo dobre parametry i przystępna cena. Zanim zdecydowaliśmy się na konkretną stolarkę okienną trochę czasu upłynęło, ale nie warto robić takich zakupów "na hurra", w końcu to bardzo ważna sprawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  22 23 24 25 26  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20773 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 158

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >