Jaka waszym zdaniem lepsza będzie szufla do odśnieżania? Z nabierakiem plastykowym czy może aluminiowym? Boję się że z nabierakiem plastykowym pod wpływem niskiej temperatury moze sie zmrozić a później po przejechaniu po jakimś kamieniu, ten nabierak możę pęknąć. Co radzicie? Może macie jakieś inne rozwiązania?
Jaka szufla do odśnieżania najlepsza?
Ostatnio na forum
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 654 Grupa: Technologie... Przekopywanie działki to zawsze była udręka, ale odkąd zobaczyłem glebogryzarki akumulatorowe, wiem, że muszę taką kupić. Na stronie https://warmaxnarzedzia.pl/...
- prosze o porównanie ytong&pustak ceramiczny Liczba postów: 5 Grupa: Technologie... Przy budowie fundamentów i murów oporowych super rozwiązaniem są pustaki szalunkowe, które przyspieszają pracę i dają naprawdę solidny efekt. Znalazłem fajny op...
- opakowania Liczba postów: 36 Grupa: Technologie... Tarnopak to firma, która łączy tradycję z nowoczesnymi rozwiązaniami. Wytwarza różnego rodzaju opakowania. Od tulei tekturowych, przez hoboki metalowe, aż po sp...
- Szukam dobrej ekipy budowlanej z Dolnego Śląska Liczba postów: 2 Grupa: Technologie... Szukam firmy, która zrobi cały proces od A do Z, najlepiej z dolnego śląska. Przy okazji… Czy rzeczywiście da się zlecić wszystko jednej ekipie?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 992 Grupa: Technologie... Thanks for sharing a wonderful article, you need to check out live cricket tv and watch now