Jaka umywalka

« Powrót do artykułu: Jaka umywalka | « Powrót do grupy: Wnętrza

21 grudnia 2010, 22:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Umywalkę można zamówić na dowolny kształt, wymiar i kolor u producenta.
www.luxum.pl
519-170-600

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2012, 16:06

Roca ma duży wybór umywalek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2013, 13:18

Uważam, że dobrym pomysłem są umywalki nablatowe, ponieważ montujemy często na szafkach, dzięki czemu zyskujemy nie tylko estetykę wyglądu ale również zyskujemy dodatkowe miejsce na przybory toaletowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2023, 11:11

Jako, że uwielbiam styl skandynawski i również w łazience postawiliśmy na taką aranżację to na pewno warto sprawdzić ofertę sklepu Sotbe https://sklep.sotbe.com/ Znajdziecie tam, najlepsze baterie do umywalek, prysznicy, wanien, zlewozmywaków. Ich jakość jest na najwyższym poziomie. No i co najważniejsze efekt wizualny naprawdę pozytywnie potrafi zaskoczyć, pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2024, 18:57

Do umywalki też koniecznie dobierz dobrą baterię. Tutaj są super na przykład - https://sklep.sotbe.com/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 55 Grupa: Wnętrza W pracy ostatnio mieliśmy sporo zamówień na hale przemysłowe, więc zaczęliśmy rozważać różne opcje wyposażenia. Posadzki są mega ważne, bo od ich jakości zależy...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza Ciekawe, jak wiele osób nie zwraca uwagi na to, w jakich opakowaniach przechowują leki. Niedawno byłam świadkiem rozmowy w aptece, gdzie ktoś wspomniał o tym, j...
  • Zawsze świeże jedzenie dzięki nowoczesnej lodówce Liczba postów: 71 Grupa: Wnętrza Czy ktoś regularnie piecze z mąki orkiszowej? Chcę trochę ograniczyć zwykłą mąkę pszenną w domowych wypiekach i zastanawiam się, od czego najlepiej zacząć. Znal...
  • Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 70 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
  • Jak pielęgnować podłogę z marmuru? Liczba postów: 60 Grupa: Wnętrza W przypadku podłogi z kamienia naturalnego, czyli marmuru lub granitu, polecam regularnie ja myć, odkurzać czy zamiatać bo brud oraz kurz gromadzi się tutaj tak...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21182 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 548

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */