Jaki blat najbardziej zbliżony do drewnianego?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

14 października 2008, 16:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy wiecie może jaki blat podobny by był do drewna? Chciałbym cos wykombinować tańszym kosztem. Marzy mi się blat kuchenny dębowy ale nie stać mnie. Macie pomysły?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2010, 13:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Proponuję blat z płyty MDF albo laminatu. I jedne i drugie mają w swojej ofercie wzory "drewnopodobne". Proponuję jednak płytę MDF, choć jest droższa niż laminat, jest lepszej jakości i dłużej Ci posłuży. Możesz na nią dosłownie wylewać wodę i stawiać gorące garnki a śladów i tak nie będzie :) Powodzenia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• maszyny do pakowania Liczba postów: 117 Grupa: Porady i op... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn przemys...
  • Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 44 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
  • Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Ja korzystam z https://mocnyfundament.pl, gdzie jest masa przydatnych artykułów o budowie. Polecam szczególnie ich kalkulatory i porady praktyczne.
  • Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... hej, słyszałem ze Mondi to naprawde dobra agencja, pracy sporo osób ich poleca - ma tkos z nimi doswiadczenie?
  • księgowość w małej firmie Liczba postów: 214 Grupa: Porady i op... Temat dokumentów do użycia za granicą wrócił u mnie przy okazji zmiany pracy. Okazało się, że nie wszystkie papiery są od razu uznawane. Zacząłem więc szukać in...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21066 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 770

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */