offline Dorothy doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline dreslerstudio doświadczony
|
To nie jest tak łatwe do porównania bez podania jak ma wyglądać wasz dom, np. czy ma mieć poddasze czy płaski dach. Zużycie energii zależy od konkretnego projektu architektonicznego. Inaczej będzie gdy dom jest nieregularny a inaczej jak jest na planie kwadratu. Jeżeli chcesz mieć dom energooszczędny to powinien być bardzo prosty w bryle, bez dziwnych elementów typu wystające lukarny na dachu lub dziwny kształt całego domu |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: werq praktykant |
dużo też zależy od źródła ogrzewania, jak szukałem domu w biurze nieruchomości http://www.nova-nieruchomosci.eu/ to o wszystko ich wypytywałem, dzięki temu dobrze wybrałem |
|
| |
offline Isiek fachowiec
|
Dla rodziny 3-4 osobowej najlepszy będzie domek parterowy.
Szczególnie jeśli powierzchnia domu będzie poniżej 100
m2 |
|
| |
Gość: Hire Essay Writer praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Custom Essay Writer praktykant |
|
|
| |
Gość: School Assignments praktykant |
|
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|
| |
Gość: gienius praktykant |
Biuro projektowe Archicons http://archicons.pl/ wykonało dla mnie projekt domu parterowego. Zdecydowanie jestem zadowolony z tego wyboru. Prezentuje się on znakomicie, bardzo oryginalnie i designersko. A zamieszkiwanie go sprawia mi ogromną frajdę. |
|
|
Jaki dom lepszy? Parterowy czy dwupoziomowy
«
Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom
Ostatnio na forum
- Ile budowa domu Liczba postów: 94 Grupa: Zanim wybud... Koszt budowy domu to dziś naprawdę szeroki temat, bo dużo zależy od standardu, technologii i późniejszych kosztów utrzymania. Wiele osób skupia się tylko na bud...
- reklama na granicy Liczba postów: 46 Grupa: Zanim wybud... Ostatnio miałem małą rozmowę z kolegą, który prowadzi własną firmę i mówił mi, jak bardzo przydatne są gadżety reklamowe w budowaniu marki. Opowiadał o swojej o...
- remont starego domu Liczba postów: 20 Grupa: Zanim wybud... Przy remoncie starego domu często szukamy czegoś, co podkreśli charakter wnętrza. Lampy betonowe mogą być świetnym pomysłem - pasują do loftowych aranżacji, ale...
- Wycinka drzew! Liczba postów: 16 Grupa: Zanim wybud... Po wycince drzew zostaje zawsze problem z gałęziami i krzakami. Większość ludzi nie zdaje sobie sprawy, że można to wszystko sensownie zagospodarować zamiast wy...
- Kosztorys Liczba postów: 17 Grupa: Zanim wybud... Podczas przygotowań do budowy domu wielu inwestorów sięga po program do kosztorysów budowlanych, bo znacząco ułatwia planowanie wydatków. Dzięki niemu można szy...