Jaki dom wybudować? Dylemat

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

28 października 2010, 17:37

Zgadzam sie: good 0 bad

to co mam gdybac ze uradza mi sie 5raczki i zrobic tyle pokoi zeby sie zmiescili wszyscy?
ludzie nie w ta strone droga :idea:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2010, 14:06

Ni popadajmy w skrajności, ale myslenie o dwójce dzieci, to nie przesada tylko zdrowy realizm.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2010, 23:27

Nie no, chciałem tylko zaznaczyć, że warto dokładnie przemyśleć budowę domu pod każdym wzgędem, choć pewnych rzeczy oczywiście nie da się zaplanować.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2010, 18:21

raczej wiekszosc projektow zaklada taki rozklad pomieszczen ze mozna 1 pomieszczenie zagospodarowac na pokoj dla dzieci, chyba ze kazde musi miec oddzielny pokoj z lazienka :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2010, 14:59

Każdy planuje mieć dzieci, więc warto myśleć o nich. Nie gadajcie głupot, że to nie jest brane pod uwagę. To nie sztuka wpakować kupę kasy w dom, a w przyszłości wszystko przerabiać.
Może ktoś mi coś napisze w kwestii centralnego odkurzacza o którym wspominałem wcześniej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 maja 2012, 11:26

Dla mnie od razu domek powinien być duży. Jeśli myślicie, że kiedyś będzie się wam chciało go powiększać to jesteście w błędzie. Nie ma na to szans. My mamy schody Prudlik i w zasadzie każde pomieszczenie wyposażone z nastawieniem na jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2013, 20:48

dla mnie nie koniecznie musi być duży, ale na pewno musi być dobrze pomyślany, rozplanowany, żeby nie zabrakło miejsca, a tutaj http://www.fincomfort.pl/ można znaleźć piękne domki.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2013, 13:46

Przede wszystkim dobre rozplanowanie uwzględniające nasze potrzeby oraz to jak liczną rodzinę mamy,od tego trzeba zacząć. Poza tym proponuję już teraz zastanowić się nad rozwiązaniem w kwestii ogrzewania domu,chętnie pomozemy i doradzimy pod tym względem.

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2016, 10:50

Ten post był edytowany przez max123 dnia: 1 lipca 2016, 10:50
Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2016, 10:50

Warto się kierować tym co doradzają inni, ponieważ z reguły są to rady z własnego doświadczenia, wejdź sobie na stronę http://www.mgprojekt.com.pl/konkurs-fotografi czny , znajdziesz tam wiele ciekawych zdjęc z realizacji projektów firmy MGprojekt, porównasz sobie, znajdziesz opisy, oceny komentarze itp, a przedewszystkim realne zdjęcia z budowy .

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 441 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
  • Potrzebny szklarz Liczba postów: 65 Grupa: Porady i op... Widziałem, że temat szklarzy często się przewija, zwłaszcza przy remontach. Trafiłem na stronę, gdzie znajdziecie usługi szklarskie, które mogą być pomocne w ró...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 544 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
  • Aranżacja biura Liczba postów: 406 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...
  • łóżko dziecięce Liczba postów: 181 Grupa: Porady i op... Na rynku dostępnych jest wiele łóżek dziecięcych, ale nie wszystkie oferują odpowiedni poziom jakości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na materiały oraz wykonani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20849 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 217

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >