Jaki grzejnik łazienkowy?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

6 października 2011, 11:24

Zgadzam sie: good 0 bad

też ten syf mam:
z tego co pamiętam są tam płyny i miarka w zależności od tego ile tego płynu wyparowało takie jest zużycie ;/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2011, 12:46

a to nie spotkalam sie w ogole z czyms takim, to skoro ta miarka pokazuje jakie jest zuzycie-to ponawiam pytanie-skad niedoplaty/nadplaty?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2011, 15:34

też nie mam pojęcia, ale pewnie z tego, co wszystko w tym kraju, czyli z biurokracji

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2011, 08:50

płyn w zależności od zużycia cieplnego grzejnika czyli jak intensywnie oddaje ciepło do pomieszczenia- wyparowuje jeżeli według miary jest go więcej niż powinno być dostajemy zwrot za rachunki za ogrzewanie a jeżeli spadnie od jakiejś normy to wtedy jest dopłata.
Ogólnie jedna wielka ściema.....

Cały szkopuł polega na tym zeby nie otwierać okna podczas odkręconego grzejnika no i najlepiej używać ich gdy temperatura w mieszkaniu spadnie...

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2011, 08:53

taaaak najlepiej w ogóle ich nie używać... żal biurokracyjny...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2011, 15:47

Jestem ciekaw czy to w ogóle działa.... pewnie tylko po to jest baby kase od ludzi wyłudzać !!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2011, 16:44

Boże, ja nawet sobie sprawy nie zdawałem, że robili mnie w bambuko tzw. co to za filozofia w ogóle? a fakt, żeby nie otwierać okien, kiedy grzejemy, jak najbardziej popieram

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2011, 10:34

a ja mam pytanie tak troche i odnosnie do tematu i poza aktualnym tematem jednoczesnie;)
na innym forum znalazlam pewna wypowiedz, a wiem ze tu sa specjalisci ktorzy nigdy nie zawodza :D otoz:
jesli mam grzejnik ktory jest normalnie pionowy i slluzy do pionowego zawieszania a ja mam widzimisie albo po prostu tyle miejsca ze chce go zawiesic poziomo to: czy on bedzie mial jakas inna moc grzewcza? inaczej oddawal cieplo? itp
troche mnie to zastanowilo

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2011, 11:22

Myślę, że nie. Zastanawia mnie jedno: jak jest rozprowadzana woda w tym grzejniku ? jeżeli idzie przez całość a później do ujścia to ok. No ale jak jest po prostu zalewany ciepłą wodą i automatycznie idzie do ujścia to może być tak ze po prostu woda nie będzie płynąć przez cały grzejnik za czym idzie fakt, że nie będzie grzał... tak mi sie wydaje :P

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2011, 13:43

Bo tak jest, raczej mało producentów wypuszcza na rynek grzejniki, które da się zawiesić i pionowo i poziomo, bo chodzi o ruch wody w środku, przecież nikt tam nie wiosłuje wewnątrz....dlatego zorientuj się, czy Twój grzejnik jest pionowej konstrukcji na stałe...poza tym dwa identyczne grzejniki, ale jeden konstrukcji poziomej a drugi pionowej-jak wystąpi taka sytuacja, to bardziej wydajny jest z reguły ten pionowy, byly na ten temat badania

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 202 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie krzeseł do kuchni idealne będą https://jardex.pl/hokery/ oni wykonują krzesła z trwałych materiałów, wiec na pewno posłużą wam przez wiele lat.....
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19795 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 128

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >