Jaki grzejnik łazienkowy?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

5 sierpnia 2010, 11:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam ładnych grzejników łazienkowych. Urządzam łazienkę w nowoczesnym stylu i chciałabym aby grzejnik był również nowoczesny. Może macie jakieś zdjęcia i namiary na sklepy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2010, 11:56

No ja mam zdjęcie bardzo ładnego grzejnika i naprawdę dobrej firmy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2010, 10:19

Ten ostatni jest dość fajny i ztego co widzę to dobrze się prezentuje, jest płaski co się równa z większym bezpieczeństwem

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2010, 14:13

generalnie ładniejsze są grzejniki elektryczne

są cieńsze i bardziej "designerskie". nazw firm nie znam niestety

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2010, 21:16

Takie cieniutkie grzejniki rzeczywiście sa swietne, bardzo nowoczesne i tak własnie się prezentuja, ale ja stawiam tez na uzyteczność. Fajnie jesli można cos wysuszyc na grzejniku w łazience, więc wybrałabym takie żeberkowe, jak na pierwszym zdjęciu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2011, 13:55

Przeczytaj artykuł zamieszczony w internetowej gazecie eFachowiec pt. "Nowy wymiar wymiany ciepła" może znajdziesz tam interesujące dla ciebie informacje http://www.efachowiec.info/?site=numer_2011_1

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2011, 12:03

Nie wiem tylko o jakie grzejniki Ci chodzi. Inne są te podłączane do centralnego ogrzewania a inne są elektryczne. Jeżeli chodzi o ten pierwszy rodzaj to może spodoba Ci się taki grzejnik łazienkowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2011, 14:43

witam, tez wlasnie poszukuje jakichs ciekawych grzejnikow do łazienki, jak juz rzucamy linkami to mnie zainteresowal taki, tez dosc "designerski":
http://www.lazienkawsieci.pl/grzejnik-terma-d exter-860x400-382w-bialy-duplikat-21.html , co o nim sadzicie? jesli znajdziecie jeszcze cos ciekawego to prosze o podeslanie

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2011, 15:17

No zobacz sobie tutaj na budnecie w kategorii grzejniki tam widziałem naprawdę fajne grzejniki, ale nie będę zaśmiecał forum linkami. Ten grzejnik, który jest w odnośniku jest bardzo fajny, przeważnie wszystkie grzejniki łazienkowe są podobnego wyglądu no chyba że poszukujesz ozdobnych to wtedy zmienia postać rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2011, 19:30

no właśnie chodzi mi raczej o grzejniki ozdobne, w każdym razie o coś "wyróżniającego się z tłumu"

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 163

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >