Jaki materiał na ściany?

« Powrót do grupy: Stawiamy ściany

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

22 marca 2011, 15:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, witam,
jasne, słyszę.. jedni lubią cegłę, inni beton komórkowy.. jeszcze inni cegłę wapienno-piaskową.. wolny kraj to jest, podobno.. ;) Wszystkie te materiały mają jakieś swoje plusy i minusy. trzeba tylko sobie powiedzieć co chce się uzyskać i wykorzystać te materiały które najlepiej spełnią nasze oczekiwania.

pozdrawiam forumowiczów

PS. i jeszcze raz odniosę się do wypowiedzi użytkownika Aress:
Użytkowniku Aress - przestań robić to co robisz, bo ci nie wychodzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2011, 21:53

Dobry ruch tak się odciąć. Ostatnio zdarzyło mi się czytać wątek o firmie Praefa na innym forum. Tamci to się ładnie wkopali.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2011, 15:17

czyzby zmieniono zakres dzialan i ktos wam psuje szyki
dobrze ze chcac sie dowiedziec o konkretnych materialach czegos nie trzeba wyczytywac papki sciaganej ze strony www tylko wystarczy podpytac uzytkownikow ktorzy maja pojecie odnosnie danego materialu.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2011, 15:29

Спасибо, очень интересная заметка.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2011, 21:49

On chyba chciał powiedzieć, że któryś z postów mu się podoba ;)

Polecenie od osoby która zna się na rzeczy zawsze było najbardziej wartościowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2011, 12:56

chodzilo mu o caly watek tak domniemam
na wsch bardzo popularny jest bk, tylko sie zastanawiam czy roumie cokolwiek czy tylko lapie nazwy glowne :)

Xella a Aress ta wasz byly pracownik czy o co z tym chodzi?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2011, 19:42

[quote=Filip.Ru]
chodzilo mu o caly watek tak domniemam
na wsch bardzo popularny jest bk, tylko sie zastanawiam czy
roumie cokolwiek czy tylko lapie nazwy glowne :)

Xella a Aress ta
wasz byly pracownik czy o co z tym chodzi?

Witam,
.. noo, rozumie, na pewno.. ;) zwłaszcza wszelkie niuanse z innych wątków, jak np. o wycinaniu kwadratowych bloczków w hurtowniach.. ;) ..
a co do użytkownika Aress, to trudno wyczuć co nim kieruje i skąd się wziął.. :) .. jedno wydaje się pewne, że jest wrogo nastawiony przede wszystkim do samego siebie...
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2011, 20:57

Czy Xella planuję jeszcze jakieś akcje jak "Akademia Murowania"? Bo znajomy był i wrócił zadowolony a ja przegapiłem tą akcję.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2011, 13:38

hahahaha jak mi ktos napisze ze tu nie chca wypozycjonowac slowa na ix to mu sie zasmieje w twarz...

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2011, 15:10

Użytkownik bud napisał: Ja także jestem zwolennikiem Ytonga. Jest jeszcze Solbet ale o nim są zdania podzielone, ponoć strasznie śmierdzi chlorem i jest szary.

ja mam biały i nie smierdzi wrecz przeciwnie;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ktoś budował w Dolnym Śląsku lub okolicach? Liczba postów: 2 Grupa: Stawiamy śc... Ktoś budował w Dolnym Śląsku lub okolicach? Czy lokalne firmy są warte uwagi, czy lepiej szukać większych firm ogólnopolskich?
  • Beton architektoniczny Liczba postów: 31 Grupa: Stawiamy śc... Polecam beton architektoniczny z tej stronki. Żona zamawiała i przyszło dobrze zapakowane. Barwione w masie a nie jak u konkurencji.
  • Żuraw samojezdny czy stacjonarny Liczba postów: 3 Grupa: Stawiamy śc... Z ciekawości sprawdzałem ostatnio, ile faktycznie zarabiają operatorzy żurawi, bo to zawód, który wydaje się wymagający, ale i dobrze płatny. Na https://budowai...
  • Budowa domu-koszty Liczba postów: 211 Grupa: Stawiamy śc... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która oferuje kompleksowe usługi budow...
  • sprzęt dzwig Liczba postów: 160 Grupa: Stawiamy śc... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby, które szukają firm, która świadczy kompleksowe usługi dźwigowe, po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20123 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 148

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >