Jaki motyw fototapety?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

20 września 2015, 18:48

Zgadzam sie: good 0 bad

To już uważam sam musisz mieć swoje podejście do tego indywidualne. jednak to Twoje wnętrze i Twój gust. jedno lubią szaleństwo na ścianach, a inni stonowane barwy i wzory. Dlatego przemyśl, pospaceruj po sklepach i według własnych jednak upodobań musisz podjąć decyzję.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2015, 16:38

Polecam sklep www.coloray.pl- każdy znajdzie tam coś dla siebie :-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2015, 10:20

Gracie na jakiś instrumentach? Tutaj macie sklep muzyczny - http://www.sklep-muzyczny.com.pl/yamaha_yts-2 80_saksofon_tenorowy.html, więc jeśli szukacie sprzętu muzycznego, to warto sprawdzić sobie dostępną tutaj ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2015, 13:53

Ja jednak przy takich sportowych jak tutaj http://art-newmedia.com/blog/sport-muzyka-i-t aniec-na-fototapetach-i-obrazach/ bym obstawał, te abstrakcyjne jakoś mocno gryzą w oko przynajmniej mnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2015, 12:56

Ja proponuję generalnie zastanowić się nad tym czy aby na pewno fototapeta jest dobrym pomysłem na dekorację,ozdobę ścian,bo przecież równie fajnie sprawdziłby się tynk strukturalny i mało tego- byłby zdecydowanie trwalszy niż tapeta.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2015, 16:37

Wiadomo ze kazdy z nas chce inaczej urzadzić taki pokój, wiec poszukiwanie inspiracji jest w cenie.
A te najfajniejsze ja znalazłam na Decomanii.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2015, 16:37

Jesli szukac jakiś dodatków, inspiracji i pomysłów to dokładnie własnie tylko tam. Całkowicie sie zgadzam.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2015, 10:01

duzy wybor fototapet maja na xwall, kupowalam od nich najpierw do sypialni a ostatnio jeszcze do lazienki piekny widoczek zamówiłam, ocieplilo mi to wnetrze;)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2015, 15:31

Nie wiem jak masz urządzone mieszkanie, ale ja lubię stonowane kolory z prostymi wzorami. Muszę znaleźć fototapetę w tym stylu i odświeżyć swój salon

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2015, 16:51

Ale coś bardziej gładkiego czy jednak wzór?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19805 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 233

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >