Jaki wybrać junkers gazowy?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

26 października 2009, 00:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam problem,rodzicom popsuł się junkers gazowy i trzeba kupić nowy, problem polega na tym,że ani moi rodzice ani ja nie mam pojęcia czym się trzeba sugerować przy wyborze junkersa?????
Jaki wybrać? :?

Dorota

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2009, 16:24

Tylko nie ARISTON, ja kupiłam rok temu i w tej chwili jest do wyrzucenia.Nie polecam !!!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2009, 00:20

Dziękuję serdecznie za odpowiedź, będę pamiętać aby nie kupować ARISTONA :idea:
Tylko co tu kupić żeby nie wtopić kasy w jakiś bubel.
Proszę o wszelkie sugestie z Waszej strony.. :wink:

Dorota

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2009, 12:19

ja również nie polecam junkersa Ariston...mam go ok.1 rok i 3 m-ce i już jest do wywalenia i musze kupic nowy bo poszła mi nagrzewnica która kosztuje 500 zł... a gwarancji juz nie ma...paranoja...

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2016, 20:08

Użytkownik Doris napisał: Mam problem,rodzicom popsuł się junkers gazowy i trzeba
kupić nowy, problem polega na tym,że ani moi rodzice ani
ja nie mam pojęcia czym się trzeba sugerować przy wyborze
junkersa?????

Jaki wybrać? :?

Dorota

Jak się popsuł, to może zamiast kupować nowy, warto ten naprawić? W Częstochowie serwisem zajmują się www.naprawy-gazowe.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 stycznia 2017, 13:26

Też myślę, że przed kupowaniem nowego warto zobaczyć, czy nie da się naprawić starego junkersa. Ja mogę jeśli chodzi o Częstochowę polecić www.pitgaz.com.pl :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2017, 12:04

A słyszeliście o nowych kotłach od Junkers, Cerapur Compact?
Zastosowano w nich nowoczesne rozwiązania, dzięki czemu posiadają one szereg zalet. Możemy dzięki nim zaoszczędzić gaz, montaż jest dziecinnie prosty, a obsługa jeszcze łatwiejsza. Posiadają czytelny wyświetlacz LCD, charakteryzują się też cichą pracą, mają małe wymiary i ważą niewiele.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2017, 11:13

Jeśli myślisz o piecu typu junkers, to koniecznie zaopatrz się w czujnik gazowy https://elektromaniacy.pl/product-pol-4592-CZUJNIK-GAZU-ZIEM NEGO-ORNO-OR-DC-614-230V.html bo licho nie śpi. Takie piece też mogą być zawodne.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2018, 16:04

a zna ktoś z was serwis www.pitgaz.com.pl? Jakie macie zdanie na ich temat?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2019, 21:56

Popsuty Junkers to spory problem, który trzeba jak najszybciej rozwiązać. Polecam Ci stronę: https://termnova.pl/ . Jest tutaj spory wybór piecyków łazienkowych. Fajną opcją jest -o ile mieszkasz w Krakowie - montaż w cenie przy okazji kupna piecyka łazienkowego. Montaż odbywa się w ciągu dwóch godzin. Na prawdę świetna opcja!

Ten post był edytowany przez kej_say dnia: 9 grudnia 2019, 09:11
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak założyć firmę budowlaną? Liczba postów: 50 Grupa: Porady i op... Prosze pamiętać także o bezpieczeństwie bhp, czyli odpowiedniej odzieży: https://www.hotelpergamin.pl/odziez-bhp- dobra-odziez-to-bezpieczenstwo/
  • maszyny budowlane Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Myślę o wylewce w nowym mieszkaniu w Szczecinie i szukam sprawdzonej wytwórni betonu do prac mieszkaniowych. Sprawdzałam wytwórnia betonu szczecin i wydają się....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... Decydując się na współrpace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług transportowych lub przeprowadzkowych,....
  • maszyny do pakowania Liczba postów: 114 Grupa: Porady i op... W pakowaniu, na magazynach czy halach produkcyjnych, wśród maszyn sprawdzają się także podnośniki. A znaleźć je można w ofercie https://graso.com.pl/maszyny-pak...
  • Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 133 Grupa: Porady i op... Szukasz prezentu, który zrobi wrażenie? Warto zastanowić się nad meblami ogrodowymi. Właśnie teraz trwa niezła wyprzedaż, gdzie można natrafić na świetne okazje...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20092 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 236

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >