Jaki wzor dachowek wybieracie?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

11 lipca 2016, 08:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobry przykład - http://www.budmat.pl/index.php/venecja_produk t/
Blachodachówka powinna być rozwiązaniem na dedady, a nie na rok, czy kilka lat. Musi być odpowiedniej jakości. Jeśli będzie byle jaka, to co z niej będą wynikać za korzyści?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2016, 19:08

Żadne i tak bywa w większości przypadków blachodachówki. A teraz warto porównać cenę tego pokrycia z np. dachówką CISAR na promocji. Podjechać do dystrybutora i na spokojnie podliczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2016, 12:23

Dobrze oceniam transakcję w salonie Dachmaxx ( dachmaxx.net.pl). Kupowałem u nich dachówki ceramiczne jak budowałem dom i cenowo wyszło bardzo okej. W innym salonie za ten sam model chcieli parę złotych więcej od metra. Tutaj też mi się podobało, że mają kompleksowe podejście, nie tylko sprzedaż, ale też pomoc w samym wykonawstwie – doradzili mi sprawdzonych dekarzy.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2016, 18:13

Teraz lepiej udać się do dystrybutorów Braas, ponieważ trwa 'Stylowa Promocja", więc na pewno pozwolą Ci całkiem ładną sumkę zaoszczędzić i może wybrać lepszego certyfikowanego dekarza.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 18:33

Dla spóźnialskich do 30 października jest promocja z cyklu Dachobranie, na prawie wszystkie dachówki z oferty w kolorach jesiennych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2016, 15:47

Bardzo super cała promocja przedstawiona jest pod tym linkiem jak ktoś poszukuje dobrego pokrycia: www.braas-promocja.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2016, 12:43

Promocje trwają w dalszym ciągu, trzeba tylko wiedzieć gdzie ich szukać, poza tym polecam DachyZulawy.pl gdzie możecie liczyć na nasza pomoc i porady w doborze odpowiedniego materiału na dach ja i konkretnego wzoru czy kolorystyki.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2016, 18:26

Do trwają, jednak na pojedyncze modele, a nie tak jak w przypadku Jesiennego dachobrania gdzie jest 14 modeli dachówek w tym 4 modele dachówek betonowych i 10 ceramicznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2018, 17:05

Ja w zeszłym roku nie zdążyłem się załapać na Jesienne Dachobranie 2017, chociaż miałem sporo czasu ... w tym roku jednak już nie odpuszczę i na pewno będę polował na promocje od Braas.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2018, 17:09

auto insurance company state auto insurance company state auto insurance company auto insurance company

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Metal roofing can be quite noisy during heavy rain, so combining good attic insulation with proper soundproofing is a smart approach. Closed-cell spray foam can...
  • Deskowanie na zimę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy dach Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy BAUKRANE - producent szalunków , która oferuje nowoczesne żurawie wieżowe i p...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21401 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 239

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */