Jaki zestaw WC w czarnym kolorze

« Powrót do grupy: Porady i opinie

23 listopada 2022, 07:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej!
Szukam dobrej jakości zestawu WC w czarnym kolorze i chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w tym zakresie? Przede wszystkim gdzie ich szukać i na co zwrócić uwagę od strony jakości wykonania oraz wizualnych aspektów. Będę ogromnie wdzięczna za informacje i kolejne podpowiedzi ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2022, 09:10

Akurat też mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika, że jeżeli szukacie przede wszystkim dobrej jakości w zakresie wyposażenia do łazienki to jak najbardziej polecam sprawdzić ofertę ŁazienkaPlus u których znajdziecie szeroki wybór propozycji w różnych wersjach kolorystycznych i dobrych cenach, nam się akurat to bardzo opłacało bo sporo zaoszczędziliśmy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2022, 09:13

Wezmę pod uwagę i czekam z niecierpliwością na informacje, zobaczymy co ostatecznie z tego wyjdzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2022, 09:38

Dokładnie poszukiwania warto rozpocząć od propozycji w sieci i dlatego takim jednym z pierwszym sklepów do sprawdzenia jest zdecydowanie LazienkaPlus https://www.lazienkaplus.pl/ gdzie można znaleźć różne opcje w tym zakresie. Mają cudne opcje zarówno w czerni, jak i kolorach. Nasz wybór to "Zestaw Oltens Jog miska WC wisząca PureRim z powłoką SmartClean z deską wolnoopadającą Slim" i przyznam, że od strony designu i jakości wykonania trudno mieć co do niej zastrzeżenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2022, 08:37

Użytkownik Bordon44 napisał: Dokładnie poszukiwania warto rozpocząć od propozycji w
sieci i dlatego takim jednym z pierwszym sklepów do
sprawdzenia jest zdecydowanie LazienkaPlus https://www.lazienkaplus.pl/ gdzie można
znaleźć różne opcje w tym zakresie. Mają cudne opcje
zarówno w czerni, jak i kolorach. Nasz wybór to "Zestaw
Oltens Jog miska WC wisząca PureRim z powłoką SmartClean
z deską wolnoopadającą Slim" i przyznam, że od strony
designu i jakości wykonania trudno mieć co do niej
zastrzeżenia.

Ja z lazienkaplus tez zamówiłem sobie miskę WC wiszącą i jest dobrej jakości. Ładnie wpasowała się w cały design łazienki :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2023, 16:06

Czy ktoś z Was korzysta z misy WC z wbudowaną funkcją bidetu? Rozważam zakup takiego modelu, ale nie jestem pewien, czy to praktyczne rozwiązanie. Znalazłem kilka modeli na https://balneo.pl/kategoria-produktu/ceramika -lazienkowa/miski-wc/ i zastanawiam się, czy warto zainwestować w tę dodatkową funkcję. Jakie są Wasze opinie na ten temat?

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Potrzebny szklarz Liczba postów: 65 Grupa: Porady i op... Widziałem, że temat szklarzy często się przewija, zwłaszcza przy remontach. Trafiłem na stronę, gdzie znajdziecie usługi szklarskie, które mogą być pomocne w ró...
  • Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 439 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 544 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
  • Aranżacja biura Liczba postów: 406 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...
  • łóżko dziecięce Liczba postów: 181 Grupa: Porady i op... Na rynku dostępnych jest wiele łóżek dziecięcych, ale nie wszystkie oferują odpowiedni poziom jakości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na materiały oraz wykonani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20842 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 381

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >