| offline  Więcławski kierownik  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  blipka majster  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: Desar praktykant | Jeżeli chodzi o lapka, to osobiście uważam, że powinniście sprawdzić tą recenzje | 
|  | |
| offline  PieceMans_pl kierownik  | |
|  | |
| offline  brawurka inżynier  | Jestem tego samego zdania jak ktoś wyżej pisał. Nie ma jednego rozwiązania, dla każdego wygoda to co innego. W moim mniemaniu to po prostu podręczne szuflady i szafki, najlepiej po obu stronach oraz duży, masywny blat, na który można wejść, nawet skoczyć i nic się nie stanie. Takie mam od lat: http://www.urokdrewna.pl/biurko-drewniane-sos nowe-136-cm-nr-kat-104-p-216.html i mimo, że to nie jakiś szczyt nowoczesności czy inwencji twórczej, to ten styl wpasowuje się idealnie w moje poczucie estetyki i wygody | 
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: ania9807 praktykant | |
|  | |
|  Gość: tryton praktykant | Ja osobiście preferuję biurka proste, bez ozdobników, nie za duże i nie za małe. Coś w tym stylu http://lobbysklep.pl/pl/p/Biurko-proste-120cm -na-nogach-okraglych/82. Może dlatego, ze ja akurat korzystam z laptopa, więc mi są niepotrzebne te wszystkie półki i półeczki dookoła. | 
|  | |
|  Gość: buffalo praktykant | Ja mam takie biurko jak na zdjęciu  | 
|  | |
|  Gość: tigerr7 praktykant | Fajne biurka mają też w Ergosystem - bardzo nowoczesne, jeśli oczywiście się taki styl lubi. Ja mam stamtąd biurko i jest bardzo dobrej jakości, a przy tym wygląda fajnie, właśnie tak minimalistycznie. | 
|  | |
| offline  mijenka majster  | 
 | 
|  | 
Jakie biurko pod komputer?
« 
				Powrót do grupy: Porady i opinie

Ostatnio na forum
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 422 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 25 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 45 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 82 Grupa: Porady i op... Fajne w takiej pracy jest to, że dostaje się samochód służbowy.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 457 Grupa: Porady i op... Warto, ale trzeba dobrze poszukać najlepiej kogoś sprawdzonego, wszystko obgadać jak wygląda współpraca i dopiero się decydować żeby nie wywalić kasy w błoto i....

-
tylko że pojedyncze. Bardzo wygodne i super kontenerek na
dokumenty. Również proste, minimalistyczne - można by
powiedzieć. Komfortowo się przy nim pracuje, a t chyba
najważniejsze. Ogólnie w sklepie
 -
tylko że pojedyncze. Bardzo wygodne i super kontenerek na
dokumenty. Również proste, minimalistyczne - można by
powiedzieć. Komfortowo się przy nim pracuje, a t chyba
najważniejsze. Ogólnie w sklepie