Jakie krzesła do jadalni?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

8 stycznia 2013, 11:38

Zgadzam sie: good 0 bad

oj mnie się te plastikowe nie podobają, bo raczej mnie osobiście kojarzą się z meblami ogrodowymi. Jeśli chodzi o krzesła do jadalni to może coś takiego http://www.kelman.pl/info35568,krzeslo-ki-02pu-siedzisko-tap icerowane-bez-u-2.html nowoczesne, ale też proste i uniwersalne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2013, 18:39

dużo zależy od tego, w jakim stylu mamy urządzone mieszkanie, ale też jaki styl jest nam najbardziej bliski. Mnie osobiście bardzo spodobały się krzesła, które można znaleźć tutaj http://www.dutchhouse.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2013, 15:32

Wszystko kwestia budżetu, no i stylu w jakim wykonana jest kuchnia. Nam się podobają nowoczesne aranżacje, a kolorystyczne pasowałyby nam takie krzesła jak niżej. Czy jednak u was będą one pasowały?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2013, 19:33

Zgadzam się,budżet i styl to kluczowe kryteria w kwestii wyboru nie tylko krzeseł,ale także stołu do kuchni czy jadalni. Miejmy to na uwadze.

www.MyLed.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2013, 13:17

Swoje klasyczne, kremowe, obszyte krzesła kupiłem u stolarza w małej miejscowości za 250zł/1 szt. Eksportuje on większość swoich mebli, a na te krzesła mówi "holenderskie", bo głównie tam trafiają. Wklejam ich fotkę:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lipca 2013, 13:29

Czasem warto poczekać i odłożyć więcej, a mieć mebel, z którego będziemy w pewni zadowoleni, niż rozmieniać się na drobne i ostatecznie mieszkać w miejscu, które w ogóle nam nie pasuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2013, 13:33

Jestem tego samego zdania, co poprzednik, lepiej dołożyć i wstawić takie meble, co po pierwsze długo posłużą, po drugie nie wypadną z tzw. mody (dlatego lepsza jest klasyka, forma) niż po pół roku stwierdzić, ze to był niewłaściwy wybór. U mnie stoją takie, przebiedowaliśmy na starych trochę dłużej, ale za to są bardzo dobrej jakości i wstawię je również do jadalni w nowym domu http://www.bydgoskiemeble.pl/produkt/k04-03/kategoria/krzesa

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2013, 17:00

Do tego lepiej też inwestować w firmy sprawdzone, "z tradycją" czyli funkcjonujące już jakiś czas na rynku i mieć meble lepiej dopasowane do naszego wnętrza (nie tylko mieszkaniowego :)).
Cenowo wcale nie musi to wychodzić zbyt drogo, bo można czasem trafić na jakieś promocyjne oferty (jak tutaj: http://rabatybudowlane.pl/) lub też potargować się, jeśli znamy ceny u konkurencji.

Ten post był edytowany przez donpedro dnia: 12 lipca 2013, 17:01
Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2013, 08:22

Ja przeglądam od czasu do czasu katalog Ikei i rzeczywiście jestem za tym, żeby tam sobie zakupić coś ładnego:) Uważam, że ceny są całkiem przystępne, aha i dla mnie dodatkowym plusem jest to, że często meble tam dostępne są w jednolitym kolorze. Zwracam na to uwagę, bo osobiście nie lubię rzeczy bardzo wzorzystych.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 14:53

majka te moje krzesła z bydgoskich mebli w porównaniu do ikei (chodzi o jakość) to niebo a ziemia, ikea wcale nie ma jakiś niskich cen jeśli chodzi o meble, a jakościowo są na prawdę słabe, tak uprzedzam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 312

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >