offline Rolety.az.pl doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline srebrnakotka777 majster
|
Ja też jestem podobnego zdania, że najlepiej to jest zakupić cały komplet krzeseł i stół do tego, i dodam że tez jestem zakochana w meblach dębowych. W salonie mam regał z prawdziwego dębu jest ciężki jak cholera ;) no ale uwielbiam go i w takim też stylu mam resztę salonu dębowy stół i 8 krzeseł do tego |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: wild praktykant |
|
|
| |
offline Tomek34 doświadczony
|
|
|
| |
offline AgregatyElem majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Witold88 praktykant
|
|
| Ten post był edytowany przez Witold88 dnia: 23 marca 2015, 22:19 | |
|
| |
offline AgregatyElem majster
|
|
|
| |
offline rgnthm majster
|
|
|
| |
offline green_girl majster
|
Hey, |
| Ten post był edytowany przez green_girl dnia: 16 października 2012, 11:26 | |
|
| |
offline StudioSwiatla_pl majster
|
|
|
|
Jakie krzesła do jadalni?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Blog o dekoracji wnętrz Liczba postów: 12 Grupa: Ciekawe pom... You start as a small worm, get bigger by eating other worms who try to do the same. Snake io How long can you survive?
- Jaka aranżacja łazienki ? Liczba postów: 532 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli chodzi o wykończenie wnętrza, to ja przy wyborze grzejnika zwracam uwagę nie tylko na jego funkcję, ale też wygląd. W Art Grzejniki znalazłam osobną kateg...
- praca gdzie Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... Po kilku latach wykonywania tej samej pracy może pojawić się przekonanie, że obecny zawód nie daje już satysfakcji albo możliwości dalszego rozwoju. Nie oznacza...
- żywe raki Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom...
- Sklep meblowy zona-design opinie Liczba postów: 15 Grupa: Ciekawe pom... Dzięki za informację. zamówię ten narożnik ze sklepu zona-design jest naprawdę ładny i za niską cenę.