Jakie krzesła do jadalni?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

10 stycznia 2012, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem to nic innego jak tylko kwestia gustu. Są różne krzesła,z różnego materiału w dowolnym kolorze. Ja preferuję razem ze stołem,czyli taki komplet z dębu. Całość wygląda naprawde pięknie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2012, 13:17

Ja też jestem podobnego zdania, że najlepiej to jest zakupić cały komplet krzeseł i stół do tego, i dodam że tez jestem zakochana w meblach dębowych. W salonie mam regał z prawdziwego dębu jest ciężki jak cholera ;) no ale uwielbiam go i w takim też stylu mam resztę salonu dębowy stół i 8 krzeseł do tego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2012, 13:30

jak dla mnie to najważniejsze, żeby wszystko dokładnie współgrało ze sobą i pasowało do ogólnej koncepcji naszej jadalni. A jeśli się szuka odpowiednich mebli można śmiało zaglądać na stronę vinotti.eu. Tam można znaleźć sporo wysokiej jakości, pięknych mebli.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2012, 19:30

Osobiście podchodzę pragmatycznie do tematu wyboru krzeseł. Byle było trwałe i jakoś ładnie wyglądało. I jeszcze, żeby łatwo się je czyściło ;-) Bukowe albo dębowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2012, 14:05

Dębowe krzesła są bardzo ładne,zreszta podobnie tak jak stół. Ich minusem może być jedynie wysoka cena,ale w tym przypadku coś za coś.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2012, 21:53

Centrum krzeseł - tutaj można znaleźć naprawdę ciekawe okazy :)

Ten post był edytowany przez Witold88 dnia: 23 marca 2015, 22:19
Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2012, 10:29

Minęło już trochę czasu,wiec może napiszecie na jakie krzesła ostatecznie się zdecydowaliście? Na odpowiedź oraz zdjęcia czekamy na forum:)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2012, 09:45

na www.dynamico.pl mozna znaleźć podobne krzesła

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2012, 11:25

Hey,

Mi z nowoczesnością kojarzy się plastik. Jest on ostatnio bardzo modny w różnego rodzaju wnętrzach. Mi osobiście bardzo podobają się bezbarwne plastiki. Jeśli chcesz, je dodatkowo ożywić możesz dodać jakąś małą poduszkę jako siedzisko, albo coś w tym stylu.

Dosyłam zdjęcie:

Oferty nieruchomości

Ten post był edytowany przez green_girl dnia: 16 października 2012, 11:26
Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2012, 20:04

Bardzo ładne krzesła,w zasadzie będą pasować do nich każde dodatki. Można wiedzieć i le kosztowała Was całość zakupu?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 195

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >