Jakie krzesła do jadalni?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

16 czerwca 2016, 11:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Poniekąd tak,natomiast pytanie czy warto,bo moim zdaniem lepiej jest dołożyć i kupić orygnalne,stylowe krzesła jakie po prostu Ci sie spodobają,zamiast potem narzekać na jakość tych z aukcji czy komisu. To właśnie jest najczęstszy błąd podczas zakupów.

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2016, 16:46

Ja krzesła do jadalni planuję zamówić w sieci, głównie dlatego, ze nachodziłam się po tradycyjnych sklepach chyba już łącznie z kilkanaście godzin i nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy, za to w sieci jest tego cała masa i to w naprawdę korzystnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2016, 12:23

Może nasza kolekcja krzeseł tapicerowanych przypadnie Ci do gustu,zerknij na www.Domartstyl.eu są niezwykle oryginalne oraz stylowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2016, 14:42

Polecam krzesło Ludwik Kryształ, którego stelaż wykonano z drewna bukowego, a tkaninowa tapicerka posiada charakterystyczne kryształy. Cechą charakterystyczną mebla są również przednie nogi, wykonane w stylu ludwikowskim.

http://florimeble.pl/krzesla-klasyczne/1277-t apicerowane-krzeslo-do-jadalni-ludwik-krysztal-stb56k.html

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2016, 09:13

Najbardziej podobają mi się stoły i krzesła tradycyjne, drewniane. Jedak chciałam coś zmienić w swoim domu i szukałam czegoś nowoczesnego. Przeszukałam różne artykuły aby zdobyć inspirację. Postanowiłam, że stół zostaje ten sam - drewniany. Natomiast krzesła wymieniliśmy na wykonane z drewna i ze szkła. Polecam przeczytać ten artykuł może kogoś to zainteresuje :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 września 2016, 14:46

Wybierając meble do jadalni trzeba się kierować nie tylko względami praktycznymi, ale i estetycznymi - stół i krzesła powinny być jednocześnie wygodne i eleganckie, oraz tworzyć zgraną całość. Na http://www.edinos.pl/meble/krzesla-i-taborety /krzesla-drewniane mają trochę drewnianych krzeseł w różnej stylistyce i różnych kolorach.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2016, 20:17

Na pewno warto zajrzeć do sklepów internetowych, akurat stoły i krzesła można znaleźć tam naprawdę rewelacyjne, w świetnych cenach, a na pewno sam wybór jest dużo większy niż w większości salonów meblowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2016, 14:31

Ja polecam wybrać się do Ikei. Ich prostota właśnie jak dla mnie ma w sobie coś bardzo nietuzinkowego :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2016, 16:01

byle nie kmetalowe bo rysaja podłoge :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2016, 13:05

Genialne krzesła ostatnio przeglądałam tu, https://www.decomania.pl/pl/c/Krzesla/4516 sama lubię takie nowoczesne rozwiązania w mieszkaniu, bo wydaje mi się, że takie meble sa raczej praktyczne, proste, ale nie tylko, bo czasami jeden element w nich już zmienia je całkowicie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
  • Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...
  • Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 419 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21372 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 258

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */