Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

28 listopada 2006, 16:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Może ktos poleci mi dobrą i sprawdzoną firme produkującą okna które byłyby w kolorze orzecha i były wykonane z drewna?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2006, 16:25

ja mam okna Włoszczowa i jestem z nich bardzo zadowolony. Sprawdzaja sie, działaja bez zarzutu juz 4 lata. Moi rodzice maja w domu Urzedowskiego i tez nie narzekaja :) najlepiej wejsc na ich strony i tam znajdziesz dokladne kolory i ceny :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 kwietnia 2007, 20:15

Polecam okna firmy Włoszczowa,natomiast okna firmy Magnus z Pabianic zamontowane mi zostały krzywo jedno wyżej drugie niżej dodatkowo przebito mi się (montując okno w małym pokoju a obok jest kuchnia) do kuchni i uszkodzono okno kuchenne, oknami wieje tak jakbym miała stare okna, nie domykają się z powodu złego montażu, niestety reklamacji nie uznano.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2007, 22:59

nieuznano bo mize za molo napieralas!

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2007, 22:46

Głupio jest reklamować samego siebie ale ja jednak poleciłbym okna z mojej firmy. Jesteśmy głównym dostawcą okien drewnianych jednego z największych deweloperów w polsce - firmy inpro (www.inpro.com.pl) i są z naszych okien bardzo zadowoleni (zajmują się budownictwem luksusowych domów oraz osiedli). Montujemy okna na terenie całej polski.

info pod:

http://okna.eu.pl

Pozdrawiam
Marek

PS co do reklamacji zgodzę się z poprzednikiem , trzeba walczyć o swoje, za biurkiem najczęściej siedzą zwykli ludzie (nie typu urzędnik państwowy) i ciętą gadką idzie wszystko wywalczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2009, 21:52

Polecam sie ,gwarancja nieograniczona ,doswiadczenie b.duze(zobacz www_)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2009, 17:40

Witam,
Ja polecam okna Urzędowski. Mają bardzo dobre parametry i u mnie działają bez zarzutu już prawie pięć wiosen. Jedynym ich mankamentem są dość drogie ekipy montażowe. Dlatego ja postanowiłem zrezygnować z usług licencjonowanej ekipy i dobrych fachowców znalazłem na stronie: fachowaekipa.pl
Tak więc polecam i stronkę i okna marki Urzędowski
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2009, 17:17

A ja polecam okna Pozbud S.A. mają bardzo dużą ofertę kolorów i standaredowo są wyposażone w 3 szyby i posiadają 7 letnia gwarancję na lakiery oraz bardzo twarde drewno.

www.stolarka.org.pl
www.pozbud.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2009, 14:27

Polecam firmę PINUS robią okna drewniane sam je mam jakość i wygląd na 6 !!!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2009, 02:53

Sokółka robi bardzo dobrj jakości okna drewniane warto rzucić okiem

pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20791 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 331

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >