Jakie auto w leasing?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

26 czerwca 2017, 12:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć, zastanwiam sie jakie auto wziąc w leasing myslę nad Hondą CR-V co powiecie o tym SUV-ie? :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2017, 16:13

Jak najbardziej moim zdaniem to jeden z najwygodniejszych i najlepszych SUV-ów na rynku. Na dłuższe wyjazdy i ciężkie warunki sprawdza się świetnie. Dobre wyposażenie i niezawodny silnik. Sprawdź go w HondaPlaza to jeden z najlepszych dealerów samochodowych w przypadku Hondy i umówić się na jazde próbną oczywiście :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2017, 07:25

NO zależy jakiego auta szukasz ;) Ja myślę, że jest kilka ciekawych pozycji on Hondy jak wspomniany CR-V ale i nowa honda Civix w X generacji. Mi bardzo podoba sie ten model auta. Swietnie się prowadzi, napakowany elektroniką, idelane zawieszenie, w środku elegancja i wygoda. W HonaPlaza możesz wszystkie ich auta zobaczyć na spokojnie i podpytac tam obsługę co i jak

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2017, 16:15

Super opcja na dobrej jakości samochód w leasing !
---
www.asakredyt.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2017, 16:39

Nie lepiej jest wziąć kredyt na autko?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2017, 13:47

a czy żeby wziąć auto w leasing nie trzeba mieć założonej firmy?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2017, 10:19

Leasing dla osoby prywatnej to po prostu leasing konsumencki, jest to forma dzierżawy. Fajna opcja dla osób, które nie chcą brać kredytu i spłacać go do końca życia :P Więcej na ten temat możecie przeczytać tutaj.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2017, 13:14

Przecież dla wielu osób korzystniejszym rozwiązaniem może być długoterminowy najem. Jeśli wiecie, jakie macie wymagania i potrzeby odnośnie konkretnego auta, to powinniście zajrzeć do http://fatcar.pl/. Tam mają szeroki wybór samochodów, co może się Wam bardzo opłacić.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2017, 19:15

Bez problemu to auta firmowego można zamówić folię samochodową 3m m206 jest to praktyczne i fajne rozwiązanie. Nikt nie mówi przecież, że auto firmowe ciekawie się nie może prezentować.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2017, 12:29

ja nigdy nie zastanawiałam się nad taką opcją, nie wiem nawet czy jest to opłacalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Transport międzynarodowy Liczba postów: 84 Grupa: Trudne tema... Firmą specjalizującą się w świadczeniu kompleksowych usług w zakresie transportu międzynarodowego oraz krajowego, nowoczesnymi pojazdami o DMC do 40t. jest http...
  • maszyny przemysłowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Sprzedażą używanych maszyn produkcyjnych oraz zbiorników przemysłowych w konkurencyjnej cenie zajmuje się firma https://perry.com.pl/
  • Jaki podział domu po rozwodzie? Liczba postów: 787 Grupa: Trudne tema... A może uda Wam się jakoś porozumieć? Może nie wszystko jeszcze stracone? Nie podejmujcie zbyt pochopnie decyzji o rozstaniu, bo może jeśli się postaracie to uda...
  • Dofinansowanie z UE Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Niedawno trafiłem na bardzo ciekawy artykuł https://poradnikinzyniera.pl/jakie-sa-pe rspektywy-i-przyszlosc-rynku-dronow-w-po lsce-dla-osob-posiadajacych-licencje...
  • Gdzie kupujecie ubrania? Liczba postów: 255 Grupa: Trudne tema... Ja stawiam na sklepy online ponieważ zawsze na nich znajdę więcej pasujących do mnie ubrania plus size Kto właśnie musi kupować większe rozmiary wie jak ciężko....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18529 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 97

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >