Jakie auto w leasing?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

28 sierpnia 2018, 11:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Kompleksowo oklejaniem samochodów zajmuje się firma http://diamondstar.com.pl/ i ich usługi naprawdę mogę polecić. Mamy w firmie kilka aut, zostały one oklejone zgodnie z moimi wytycznymi i wszystko wygląda. Warto się do nich zwrócić o pomoc

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 września 2018, 20:43

Moim zdaniem Toyota jest dobrym wyborem, bardzo dobre auta, praktycznie nie tracą na wartości. A Toyota Bank ma super ofertę - leasing rata jest bardzo korzystnie dla klienta liczona, dzięki czemu praktycznie nie odczuwa się miesięcznych kosztów wynikających z użytkowania auta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2018, 19:46

W mojej sytuacji leasing na samochód okazał się korzystniejszą opcją niż raty. Dodatkowo firma www.auto-finance.pl porównała dla mnie najlepsze oferty więc mam pewność że nie przepłacam niepotrzebnie

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2018, 22:15

Moim zdaniem przede wszystkim niemieckie. Do tych samochodów można mieć po prostu zaufanie. Zobacz sobie taki samochód jak opel mokka x. Ja nim jeżdzę od pół roku i jestem w nim po prostu zakochany. naprawdę super sprawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2019, 18:57

Wiesz co? Koniecznie przejrzyj ofertę https://www.toyota-centrum.pl/ . Tak się składa, iż dysponują atrakcyjną ofertą jeśli chodzi o finansowanie i leasing. Na mnie na przykład mega wrażenie zrobiła ich oferta! Zalecam się zainteresować. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 stycznia 2019, 12:53

Rónież polecam Toyotę, mają fajne i praktyczne modele. W Carolina Toyota Wola bez problemu można uzyskać dobre finansowanie. Dobry dealer, kompleksowa pomoc, duży wybór aut

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2019, 10:26

Użytkownik Gość: Dreyfus napisał: Rónież polecam Toyotę, mają fajne i praktyczne modele. W
Carolina Toyota Wola bez problemu można uzyskać dobre
finansowanie. Dobry dealer, kompleksowa pomoc, duży wybór
aut

Rónież polecam właśnie Toyotę, bezawryjne i fajnie się prowadzące auta. Akurat co do firmy to ProAce jest fajnym rozwiązaniem a jeśli chodzi o coś bardziej reprezentacyjnego to Avensis

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2019, 22:03

Jeżeli pytacie o Wrocław i okolice to według mnie naprawdę fajnym salonem sprzedaży jest ADF Auto tu ich adres www http://www.adfauto.pl/ Kupiłem od nich w sumie 3 samochody do firmy i 1 prywatne. Naprawdę eleganckie rozwiązania, a samochody naprawdę funkcjonalne i bezawaryjne

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2019, 20:21

Jak już zdecydujesz się na Auto to koniecznie postaw na sprawdzonego partnera leasingowego! W moim przypadku byli to https://partnerleasingowy.pl/ , dzięki którym postawiłem na 13 letnie doświadczenie leasingowe!

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2019, 16:41

By na waszym miejscu korzystałem by lepiej leasingiem aniżeli kredytowaniem samochodów. To znacznie praktycznie w współczesnym mieście) Trafnie korzystam usługami tej firmy - https://ukr-prokat.com/pl/wynajem-samochodow/ lwow
Oni są liderami na rynku, bardzo zadowolony robotą tego serwisu!)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ankieta - Europejski Zielony Ład w kontekscie stol... Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Dzień dobry, Piszę pracę dyplomową w tematyce zmian w budownictwie związanych z Europejskim Zielonym Ładem. Posiadam ankietę do wypełnienia w celu zebrania opi...
  • Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 313 Grupa: Trudne tema... Przeglądając ranking najlepszych brokerów forex , warto zwrócić uwagę na licencje oraz regulacje, jakimi kierują się poszczególni brokerzy. Tylko legalni i dobr...
  • Jak mieć lśniące włosy ? Liczba postów: 139 Grupa: Trudne tema... Jeśli marzy wam się chłodny odcień bez żółtych refleksów, to ciemny popielaty blond farba do włosów może być dobrym wyborem. Trzyma się całkiem długo i wygląda....
  • Jak wybrać naprawdę wartościowe nasiona marihuany... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Cześć wszystkim! Mam pytanie odnośnie kupna nasion marihuany – jest tego tyle na rynku, że ciężko ogarnąć, które nasiona faktycznie są warte swojej ceny i przyn...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Just like Trustpilot helps you find reputable supplement brands in Canada, an SMM panel helps businesses and influencers build credibility and visibility online...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19825 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 210

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >