Jakie auto w leasing?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

24 kwietnia 2019, 07:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mogę polecić salon mazdy w Częstochowie - Klimczak. Ja się bardzo miło zaskoczyłem obsługą, ich podejściem do klienta no i ofertami na samochody. A same mazdy to wiadomo, japońskie silniki, bardzo dobra technologia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 maja 2019, 21:52

Ja jestem wielkim fanem Toyoty, więc z miejsca polecam Toyota Bank. Mają bardzo dobry Leasing Smartplan, szczególnie leasing samochodu używanego, bo można oszczędzić naprawdę sporo pieniędzy a mieć super sprawne auto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2019, 10:28

To, jakie auto wziąć w leasing, zalezy od tego, do czego zamierzasz je wykorzystywać. Jak np. działalnosć zwiazana jest z różnymi robotami itd., to możesz pomyśleń o leasingu na maszyny leśne, rolnicze czy jakieś inne. Najlepiej zgłoś się do ajkiejś firmy, która się tym zajmuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2019, 11:16

Wyżej wspomniana Toyota jest okej. Praktyczne auta, łatwe w naprawie, duża dostępność części. Właśnie warto kupować w dobrych salonach, wtedy mamy 100% pewności, że bryka jest OK

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2019, 16:10

Obecnie na rynku jest wiele aut, które można z powodzeniem leasingować, poczytaj tutaj http://autoblog.com.pl/samochod-do-pracy-czyl i-firmowy/ na temat samochodów firmowych fajny artykuł.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2019, 10:25

Zdecydowanie tu warto się udać do Carolina Toyota Wola w Warszawie. Na stronie jest wszystko, pełna oferta, można się zapoznać. Mają różne sposoby finansowania i samochody w różnym przedziale cenowym

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2020, 09:45

Waśnie też pisłem w innym wątku, że ten salon Toyoty na Woli jest bardzo fajny. Mają dobrych pracowników, którzy pomogą realnie wybrać najbardziej praktyczne auto

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2020, 13:43

a ja byłem w salonie Porsche Centrum Sopot jak szukałem porządnego auta do firmy i tam doradcy pomogli mi wybrać mój ideał, dlatego teraz jeżdżę świetnym macanem turbo

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2020, 22:32

Wiele osób właśnie przerabia samochody i wykonuje oraz montuje specjalistyczne zabudowy. Np. dla branży transportowej to jest mega przydatne. Zerknijcie sobie na stronę https://zabudowabusa-hitbus.pl/ tam wszystko dokładnie jest opisane

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2020, 15:56

Najlepiej przedyskutuj oferte leasingu z księgową.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Potrzebuję porady prawnej Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Witam, mam nietypową sytuację – zajmuję mieszkanie, które było opuszczone przez poprzedniego właściciela ponad 15 lat temu. Nie mam umowy ani żadnych dokumentów...
  • Is FootballX Better Than Aviator? Liczba postów: 20 Grupa: Trudne tema... By prioritizing comfort and accessibility, Rummy Perfect Official creates an environment where users can engage for extended periods without fatigue. Technical....
  • Master Your Reflexes with Block Breaker – The Game... Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Reliability and fairness are core principles behind rummynoble io – Play All Yono, Teen Patti, Sata Games Store, with systems designed to ensure transparent and...
  • Czy ktoś korzystał z usług detektywa? Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Playing as a rhythm-based cube, players navigate a neon landscape full with hazards (spikes, traps, and more) as they dash and jump their way through geometry d...
  • Białka Tatrzańska Liczba postów: 94 Grupa: Trudne tema... I felt the Level Devil of anxiety creeping in, making participation challenging. Over time, listening more and sharing honestly helped ease my nerves. Handling....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20490 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 307

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >