A jaka jest Wasza opinia nt. systemów kominowych w nowych domach? Warto się na nie zdecydować? Rozważam właśnie założenie ceramicznego systemu kominowego Schiedel. Z tego co czytałem to systemy najwyższej jakości i są stosowane w całej Europie. Wydaje mi się, że warto się na nie zdecydować. ;)
offline oczkowgłowie inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Marchewa inżynier
|
zainwestowałam w ogrzewanie na podczerwień, które wykonywał mi Eco Partner. Firma z Rokietnicy, która jest zarazem producentem paneli grzewczych. Dobry kontakt z firmą umożliwił pozyskanie szybkiej wyceny i przystąpienia do wykonania instalacji grzewczej. System ten podczas sezonu grzewczego sprawdził się rewelacyjnie. w domu było ciepło bez naszego wkładu pracy gdyż system grzewczy jest praktycznie bezobsługowy. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
offline chankana2005 praktykant
|
Trust our Commercial Heating & Cooling Service Chicago for expert HVAC solutions tailored to your facility’s needs. We handle complex commercial systems, including boilers, chillers, and rooftop units. Our maintenance programs keep your equipment efficient, ensuring comfort for staff and customers year-round in Chicago’s tough climate. |
|
| |
Gość: SheldonMog praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google |