Jakie okna wybrać?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 58 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

31 maja 2016, 07:32

Zgadzam sie: good 0 bad

bardzo estetyczne okna oferują np. w http://www.alumex.pl/ ja jestem bardzo zadowolony, że zdecydowałem się na ich ofertę okien

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2016, 21:00

co kto lubi, można znaleźć bardzo ładne drewniane i PCV, byle wykonanie było dobre, ja polecam sprawdzić ofertę np. http://www.stoberg.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 czerwca 2016, 10:04

Oczywiście,że w dużej części jest to kwestia naszego gustu,natomiast warto kierować się budżetem oraz jakością danych okien,opinia o producencie. Jeżeli nie wiecie na co postawić,to zapraszamy na www.HurtOkien.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 14:10

Ja i okna i drzwi mam od drutexu. Sa zrobione z dobrych materiałów (okna mam z drewna), sprawuja się dobrze już drugi sezon. Cenowo nie były jakos starsznie drogie, z tego co mi szwagier mowil to bardzo dobre maja ceny jakby porównać rozne okna o tych właściwościach.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 22:58

ja bym sie osobiście sklaniał ku oknom z http://urzedowski.pl/produkty/okna-drewniane/ , kilku moich znajomych w niedawnym czasie budowało dom i wlasnie od nich kupiło okna, które swietnie się sprawdzają i prezentują

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2016, 15:12

A jak wybieraliście firmę, żeby była rzetelna? Sprawdzaliście jakie są opinie na ich temat albo czy informacja gospodarcza jest pozytywna / negatywna? Jestem przed wymianą okien w całym domu i będzie mnie to kosztowało niemałe pieniądze, dlatego zależy mi, żeby firma była dobra, bo ciągle ostatnio (wśród znajomych) słyszę o jakichś przekrętach, które robią firmy budowlane czy remontowe. Np. świeżo wybudowany dom córki znajomych jest do gruntownego remontu.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2016, 17:51

Producentów okien jest na tyle dużo obecnie, że branie pierwszej lepszej oferty jest błędem, można poszukać wśród mniej znanych, ale bardzo solidnych firm, przykładowo w kategorii drzwi Kapica - http://www.kapica.pl/pl firma ceniona za swoje produkty, mająca odbiorców eksportowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 12:07

Ja zdecydowałem się na okna krakowskiej firmy Eko Plast. Wybrałem ich dlatego, że szukając po znajomych często słyszałem, że sami korzystają z ich produktów. Zdecydowałem się na Okna Classic z PCV, z uwagi na ich dobrą izolacje akustyczną. Co ciekawe firma ta zajmuje się również montażem, także nie było problemu z szukaniem fachowców. Serdecznie polecam!

Ten post był edytowany przez marcin511 dnia: 8 sierpnia 2016, 12:09
Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2016, 11:48

Z mężem ostatnio wymienialiśmy okna w domu, stare już przepuszczały zimne powietrze. Wybraliśmy okna PCV firmy solo z systemem streamline i sprawdza się świetnie. Okna są bardzo szczelne, więc nie ma utraty energii i udało nam się kupić je taniej dzięki rabatom ze strony rabatybudowlane.pl . W przyszłym roku mamy w planie wymienić drzwi na taras i również skorzystamy z usług tej firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2016, 15:27

Ja wybrałem okna z oferty firmy Globart i również sprawdzają się one bardzo dobrze. W trakcie zimy bardzo ciepło, nic nie podwiewa, nie ma żadnego problemu z wygłuszeniem. Nic się z nimi nie dzieje do nic, nie była wymagana nawet regulacja, bo wszystko było okej.

Ten post był edytowany przez Baltic dnia: 9 sierpnia 2016, 15:28
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 58 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chemia budowlana Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... W budowlance chemia to oczywisty temat, ale mało kto zdaje sobie sprawę, jak szeroko używa się jej też w innych branżach. Tu możecie przeczytać gdzie wykorzystu...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 549 Grupa: Montujemy o... Aluhaus jak najbardziej na TAK. To samo Hormann. Szkoda tylko, że mało jest tam takich tańszych opcji. Mogliby coś pokombinować i dać chociaż po 1 serii tańszej...
  • Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....
  • Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19973 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 170

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >