Jakie oświetlenie w przedpokoju?

« Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

23 lipca 2013, 12:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Lampa do przedpokoju nie będzie dobrym rozwiązanie i jeśli miałbym coś polecać to także LED,fajnie się prezentuje i nie jest drogie,zresztą zobacz na www.Ekolight.l

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2016, 15:44

Ja polecam zastanowić się jeszcze nad kinkietami - zresztą zobacz:

Tego typu lampy pasują do niemal każdego wnętrza i nadają mu niesamowitego wyglądu. Polecam zapoznanie się z aranżacjami oświetlenia www

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2016, 12:00

u nas są halogeny i fajnie wyglądają

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2016, 14:45

Jeżeli kolorystyka przedpokoju jest w jasnych barwach, to faktycznie warto postawić na kinkiety, tylko polecam dobrać odpowiednią moc żarówki LED, tak aby była optymalna i pod tym względem chętnie pomożemy na forum:)

Pozdrawiam Alluxled

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2016, 12:33

Właśnie to trzeba wszystko dobrać pod kątem aktualnych kolorów w pomieszczeniu oraz innych elementów. Aktualnie wybór jest bardzo duży i można stworzyć naprawdę fajny klimat dzięki odpowiedniemu oświetleniu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2016, 15:41

ja w przedpokoju poszedłem tradycyjnie. Zakupiłem oprawki i żarówki ledowe z GTV i mam światło.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2016, 10:31

Ewentualnie zawsze można pokusić się o kinkiet z większą mocą samej żarówki, który również zapewni nam optymalne źródło światła w przedpokoju, do tego nie jest to droga opcja, zobaczcie na www.MagiaSwiatel.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2017, 09:48

Z takich sklepów bardziej specjalistycznych z elektroniką to na pewno Lispol ma szeroki asortyment. Kupuję u nich stacjonarnie w Myślenicach, ale prowadzą też swój sklep internetowy – lispol.com. Obsługa na miejscu bardzo fachowa, są w stanie uczciwie doradzić. Dużo rzeczy oświetleniowych mam stąd – ostatnio diody ledowe Superflux tutaj kupowałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2017, 22:18

Akurat w przedpokoju mam plafony, które kupiłem w https://230volt.pl/. Dodatkowo zamówiłem u nich jeszcze lampy ścienno-sufitowe, żeby mieć dodatkowe źródło światła.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2017, 17:07

W sytuacji kiedy chodzi o oświetlenie przedpokoju, to również uważam ze kinkiety sprawdzą się tutaj najlepiej, mogą być nawet dwa na jedne ścianie w zależności już konkretnie od jej wymiarów i długości korytarza.

www.Ecoflash.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• barek i alkohole Liczba postów: 60 Grupa: Oświetlenie... Usługi takie jak odtrucia alkoholowe mogą być ratunkiem dla osób, które nie chcą korzystać z SOR-u czy przychodni. Firma KacStop https://www.kacstop.pl/ świadcz...
  • Sklep z oświetleniem Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Według mnie warto mieć wgląd na najróżniejsze opcje, warto w końcu mieć porównanie. Jak chodzi o mnie, to zastanawiam się nad tym czy kupić lampy....
  • oświetlenie przedpokoju Liczba postów: 77 Grupa: Oświetlenie... Panele LED to świetny wybór do nowoczesnych przestrzeni biurowych i mieszkalnych. Na stronie https://www.perfektmarket.com.pl/panele- led znajdziesz szeroką gamę...
  • oświetlenie do łazienki Liczba postów: 127 Grupa: Oświetlenie... Panele LED to świetny wybór do nowoczesnych przestrzeni biurowych i mieszkalnych. Na stronie https://www.perfektmarket.com.pl/panele- led widziałam szeroką gamę...
  • kinkiety do sypialni Liczba postów: 14 Grupa: Oświetlenie... W Kler znaleźliśmy kinkiety, które nam pasują do nowoczesnego wnętrza bez zbędnych ozdobników. Prosta forma, dobre wykonanie, światło przyjemne, czyli wszystko,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19827 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 230

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >