Jakie sofy najlepsze???

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

15 października 2008, 13:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakiej firmy sofę lub narożnik warto kupić i możecie mi polecić? Interesuja mnie narożniki i sofy z funkcją do spania. Powinny one też mieć ładny wygląd, byc wygodne i wytrzymałe. Możecie coś poradzic?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2010, 11:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja uwielbiam firmę "black red white", mają meble bardzo wysokiej jakości, są świetnie zaprojektowane, mają niesamowity urok i wygodę, no mogłabym tak jeszcze długo wymieniać. Ich meble są w miare na każda kieszeń i każdy znajdzie coś dla siebie, drugim takim sklepem jest ABRA Meble, praktycznie ceny też są bardzo przyjemne i komfort z wygodą i stylem idą równo w parze.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 21 Grupa: Technologie... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn pakujących oraz kompletnych linii pakujących, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profe...
  • opakowania Liczba postów: 94 Grupa: Technologie... Branża opakowań ma faktycznie mnóstwo aspektów. Jednym z nich jest ochrona przed zewnętrznymi czynnikami - nie tylko wilgocią czy uszkodzeniami mechanicznymi, a...
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1561 Grupa: Technologie... Swoją drogą, ostatnio przeglądałam różne projekty domów, bo myślę o budowie. Natknęłam się na fajną stronę z mnóstwem różnych projektów. Mają naprawdę estetyczn...
  • Interentowy sklep budowlany Liczba postów: 135 Grupa: Technologie... Słuchajcie, stoję właśnie przed wyzwaniem wykończenia poddasza i powiem wam, że ceny w hurtowniach zwalają z nóg. Jeszcze rok temu za te same profile i płyty gi...
  • Przeterminowany cement Liczba postów: 12 Grupa: Technologie... Technologies and materials continue to shape how digital tools and user experiences evolve. From advanced coding frameworks to optimized mobile resources, innov...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21054 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 375

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */