Jakiej firmy brama garażowa najlepszym rozwiązaniem?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

9 lipca 2016, 15:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja pracuję w firmie, która również w części zajmuje się montaże, bram garażowych i widać, że coraz częściej wybierany jest producent Bram-Bud, gdy pytam klientów. Widać jakość na pierwszy rzut oka. Zawsze piękne wykończone z kompletny osprzętem. Sprężyny również dobrane jak najtrwalsze z dodatkowymi zabezpieczeniami i 24 miesięczna gwarancja. Dlatego przy wyborze lepiej jednak ich nie pomijać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 listopada 2016, 10:00

Sprawdz sobie oferte Verdoor. Moim zdaniem, maja bardzo ciekawy asortyment. Zdecydowalem sie na te brame z polecenia brata, ktory wczesniej sie budowal. Obaj jestesmy zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2016, 09:52

Jakiś czas temu także zdecydowałem się w końcu na bramę garażową, która zabezpieczy wjazd na moje podwórko. Mój znajomy, który niedawno także montował bramę garażową u siebie polecił mi firmę http://www.hiperstolarka.pl/ ze Szczecina. Firma ta ma w swojej ofercie m.in. bramy garażowe. Zakup u nich to był sztrab w dziesiątkę. A brama jest solidna, a także po prostu ładna.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2016, 09:20

Ja instalowałem napęd do bramy z tej firmy http://e-automatydobram.pl/. Bardzo fajnie to wyszło i nie musiałem zmieniać całych drzwi do garażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2016, 21:28

Na swoim przykładzie i patrząc po znajomych to najlepiej wyszły te osoby, które wybrały bramę garażową od Bram-Bud. Robią je na zamówienie z możliwością wyboru koloru i przetłoczeń. W tej cenie na prawdę rozwiązanie warte uwagi. Sprężyny skrętne na min 15 tys cykli, rygiel wew. oraz m.in przenikalność na poziomie tak niskim jak okno drewniane.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2017, 14:03

A to trudne pytanie. Bez wątpienia dobry montaż bramy garażowej ma duże znaczenie dla późniejszego użytkownika.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2017, 09:56

Bez względu na to jakiej firmy, ważne aby brama była solidnie i poprawnie zamontowana. O tym co warto wiedzieć na temat tego procesu można przeczytać na http://www.segmentowebramy.pl/montaz.php Dobrze zamontowana brama będzie nam służyć bezawaryjnie przez długie lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2017, 23:24

ja natomiast mam bardzo dobre doświadczenia z firmą http://www.bramex.pl/ zarówno pod względem jakości, jak i cen. Mają naprawdę bardzo dobre te bramy, swietnie sie sprawdzają i wyglądaję

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2017, 07:21

W przypadku bram garażowych, to jest wiele firm które z powodzeniem można polecać, wiele zależy do naszych własnych wymagań oraz oczywiście tego jaki budżet przeznaczymy na ten zakup. Same bramy garażowe znajdziecie na www.Zbydrew.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2017, 14:56

bardzo ważne w bramach są sprężyny, jeśli nie wybierasz automatyki. Bez dobrych sprężyn szybko możesz żałować zakupu...

produkcja sprężyn

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chemia budowlana Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... W budowlance chemia to oczywisty temat, ale mało kto zdaje sobie sprawę, jak szeroko używa się jej też w innych branżach. Tu możecie przeczytać gdzie wykorzystu...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 549 Grupa: Montujemy o... Aluhaus jak najbardziej na TAK. To samo Hormann. Szkoda tylko, że mało jest tam takich tańszych opcji. Mogliby coś pokombinować i dać chociaż po 1 serii tańszej...
  • Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....
  • Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19973 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 211

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >