Jakiej firmy drzwi wewnętrzne?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

28 stycznia 2009, 15:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie waszym zdaniem drzwi wewnętrzne, jakiej firmy nadawałyby się do mojej nowej przydomowej przychodni? Uprzejmie proszę was o pomoc. Chciałbym zeby zachowały styl gabinetu lekarskiego. Proszę was o pomoc

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2009, 15:06

Witam,
Zważywszy na to że jest to, tak jak piszesz, przychodnia, w której zapewne znajdują się leki, drzwi do niej, mimo że wewnętrzne powinny być przede wszystkim trudne do sforsowania. Myślę że powinny być zrobione przynajmniej z płyty HDF, posiadać antywłamaniowy zamek i dobrze osadzoną ościeżnicę.Jest to ważne również ze względów czysto ubezpieczeniowych. Pewna, dość maksymalistyczną przyznaje, alternatywa jest zamontowanie solidnych, antywłamaniowych drzwi zewnętrznych jako drzwi wewnętrznych. Jeśli chodzi o model i producenta, to większość szanujących się firm ma cała paletę modeli i kolorów. Tutaj należy kierować się zasobnością swego portfela i gustem. Aha, i jeszcze trzeba mieć porządnych ludzi, którzy te drzwi obsadzą. Ja dobrych znalazłem na fachowaekipa.pl
Serdecznie polecam!
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2009, 00:43

Porta ma dużo ciekawych modeli jest przystępna cenowo i posiada atest higieniczny na każde drzwi + odpowiednie atesty na drzwi techniczne jeśłi będą takowe potrzebne. Cenowo też nieźle, sam zrealizowałemkilka zamówień na apteki i gabinety dentystyczne, to nie mósi byc nic wyjątkowego wystrczą dobre drzwi wewnętrzne.
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2021, 20:42

Natomiast ja jakiś czas temu szukałem drzwi technicznych i dobrze, że mój znajomy polecił mi firmę "MILAN" https://milan-firma.pl/drzwi-i.html#techniczn e . Jak wiadomo drzwi techniczne to drzwi stalowe ze skrzydłem izolowanym termicznie. Ja musiałem takie drzwi zamówić bo robiłem garaże pod wynajem pod biura i musiałem mieć takie drzwi wg wymogów bhp.

Ten post był edytowany przez Miszko dnia: 23 listopada 2021, 20:42
Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2021, 09:44

Wydaje mi się =, ze drzwi producenta Delta albo CAL trzymają dalej wysoki poziom :) Drzwi wejściowe możesz zobaczyć w realizacjach tej firmy https://makpol.wroclaw.pl/realizacje-drzwi, z pewnością przykują twoją uwagę ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google
Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 790 Grupa: Technologie... Jak ktoś działa przy drogówce i szuka solidnego podwykonawcy, to https://rad-pol.pl ma w ofercie zarówno budowę, jak i remonty dróg. Sprzęt, ludzie, zaplecze....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 171 Grupa: Technologie... Wykonanie fotowoltaiki jest zależne od zapotrzebowania na energie i to ma największe znaczenie przy opłacalności inwestycji możemy pomoc w oszacowaniu kosztów d...
  • agencja Liczba postów: 15 Grupa: Technologie... Ze swojej strony mogę polecić https://rodin.pl. Kompleksowo zajmują się marketingiem B2B. Ich działania zawsze przewyższają oczekiwania.
  • Sypialnia Liczba postów: 58 Grupa: Technologie... Powiedzenie „spać jak dziecko” sugeruje, że najmłodsi cieszą się niezakłóconym, spokojnym odpoczynkiem w nocy. Aby jednak tak było, muszą mieć zapewnione odpowi...
  • jaka otwornica do gresu ? Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Wybór odpowiedniej otwornicy to podstawa precyzyjnej pracy z różnymi materiałami, od miękkiego drewna po twardy beton czy właśnie gres. Kompletną ofertę w tym z...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19786 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 334

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >