Jakiej firmy drzwi wewnętrzne?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

28 stycznia 2009, 15:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie waszym zdaniem drzwi wewnętrzne, jakiej firmy nadawałyby się do mojej nowej przydomowej przychodni? Uprzejmie proszę was o pomoc. Chciałbym zeby zachowały styl gabinetu lekarskiego. Proszę was o pomoc

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2009, 15:06

Witam,
Zważywszy na to że jest to, tak jak piszesz, przychodnia, w której zapewne znajdują się leki, drzwi do niej, mimo że wewnętrzne powinny być przede wszystkim trudne do sforsowania. Myślę że powinny być zrobione przynajmniej z płyty HDF, posiadać antywłamaniowy zamek i dobrze osadzoną ościeżnicę.Jest to ważne również ze względów czysto ubezpieczeniowych. Pewna, dość maksymalistyczną przyznaje, alternatywa jest zamontowanie solidnych, antywłamaniowych drzwi zewnętrznych jako drzwi wewnętrznych. Jeśli chodzi o model i producenta, to większość szanujących się firm ma cała paletę modeli i kolorów. Tutaj należy kierować się zasobnością swego portfela i gustem. Aha, i jeszcze trzeba mieć porządnych ludzi, którzy te drzwi obsadzą. Ja dobrych znalazłem na fachowaekipa.pl
Serdecznie polecam!
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2009, 00:43

Porta ma dużo ciekawych modeli jest przystępna cenowo i posiada atest higieniczny na każde drzwi + odpowiednie atesty na drzwi techniczne jeśłi będą takowe potrzebne. Cenowo też nieźle, sam zrealizowałemkilka zamówień na apteki i gabinety dentystyczne, to nie mósi byc nic wyjątkowego wystrczą dobre drzwi wewnętrzne.
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2021, 20:42

Natomiast ja jakiś czas temu szukałem drzwi technicznych i dobrze, że mój znajomy polecił mi firmę "MILAN" https://milan-firma.pl/drzwi-i.html#techniczn e . Jak wiadomo drzwi techniczne to drzwi stalowe ze skrzydłem izolowanym termicznie. Ja musiałem takie drzwi zamówić bo robiłem garaże pod wynajem pod biura i musiałem mieć takie drzwi wg wymogów bhp.

Ten post był edytowany przez Miszko dnia: 23 listopada 2021, 20:42
Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2021, 09:44

Wydaje mi się =, ze drzwi producenta Delta albo CAL trzymają dalej wysoki poziom :) Drzwi wejściowe możesz zobaczyć w realizacjach tej firmy https://makpol.wroclaw.pl/realizacje-drzwi, z pewnością przykują twoją uwagę ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google
Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kostka brukowa Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Mają produkty od Settline? To koniecznie muszę do nich zerknąć i zobaczyć, jak wygląda kwestia transportu u nich :D
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1530 Grupa: Technologie... It usually takes 3 to 8 months to build a house, depending on the design, size, budget, weather, and approval process.
  • Taras gresowy Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Myślę, że bez fachowców się nie obejdzie, bo chcę, aby wszystko było porządnie wykonane. Widzę, że strona może faktycznie dużo zaoferować, więc chętnie skorzyst...
  • agencja Liczba postów: 30 Grupa: Technologie... Ze swojej strony mogę polecić https://rodin.pl. Kompleksowo zajmują się marketingiem B2B. Ich działania zawsze przewyższają oczekiwania.
  • odpady Liczba postów: 62 Grupa: Technologie... If your payment option is not working, you can use the sassa change payment method process to update your banking or cash send details. Make sure your informati...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20829 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 147

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >