Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline m_kwiecien fachowiec
|
Porta ma dużo ciekawych modeli jest przystępna cenowo i
posiada atest higieniczny na każde drzwi + odpowiednie
atesty na drzwi techniczne jeśłi będą takowe potrzebne.
Cenowo też nieźle, sam zrealizowałemkilka zamówień na
apteki i gabinety dentystyczne, to nie mósi byc nic
wyjątkowego wystrczą dobre drzwi wewnętrzne. |
|
| |
offline Miszko inżynier
|
Natomiast ja jakiś czas temu szukałem drzwi technicznych i dobrze, że mój znajomy polecił mi firmę "MILAN" https://milan-firma.pl/drzwi-i.html#techniczn e . Jak wiadomo drzwi techniczne to drzwi stalowe ze skrzydłem izolowanym termicznie. Ja musiałem takie drzwi zamówić bo robiłem garaże pod wynajem pod biura i musiałem mieć takie drzwi wg wymogów bhp. |
| Ten post był edytowany przez Miszko dnia: 23 listopada 2021, 20:42 | |
|
| |
Gość: Kuba78 praktykant |
Wydaje mi się =, ze drzwi producenta Delta albo CAL trzymają dalej wysoki poziom :) Drzwi wejściowe możesz zobaczyć w realizacjach tej firmy https://makpol.wroclaw.pl/realizacje-drzwi, z pewnością przykują twoją uwagę ;) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Bartek_Mac inżynier
|
|
|
|
Jakiej firmy drzwi wewnętrzne?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Zarządzanie nieruchomościami Liczba postów: 8 Grupa: Technologie... Zmiana administratora jest możliwa i nie jest tak skomplikowana jak się wydaje choć wymaga dopełnienia formalności. Decyzję o zmianie podejmuje wspólnota na zeb...
- certyfikat na płytki schodowe Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca z fachowcami w danej branży. Dlatego polecam Wam stronę, na której znajdziecie Polskie Centr...
- Kostka brukowa Liczba postów: 7 Grupa: Technologie... Kostka brukowa Zabrze i okolice. Jakie firmy polecacie? Do kogo najlepiej się zgłosić? Jaka kostka się Wam sprawdza?
- odpady Liczba postów: 66 Grupa: Technologie... W wielu firmach dopiero po czasie okazuje się, jak dużo miejsca zajmują odpady komunalne, szczególnie jeśli działalność generuje ich naprawdę sporo każdego dnia...
- HELOC Calculator: An Easy Method for Calculating B... Liczba postów: 2 Grupa: Technologie... Instagram Reels have significantly expanded the platform's focus on short-form video content. Reels allow creators to produce entertaining videos using music, s...